Imatge d'un logo de Mercadona

Torna a Mercadona el producte que arrasa en vendes cada estiu

Mercadona triomfa a les xarxes socials amb tots els seus gelats

Segons les cròniques de Marco Polo durant els seus viatges per la Xina, el gelat va aparèixer al voltant de l'any 2000 aC. Per descomptat parlem d'un tipus de gelat molt rudimentari, fet amb fruita, llet i gel, però va ser el començament del paradís per als amants dels gelats. No obstant això, no va ser fins al 1913 que es va elaborar la primera màquina per fer gelats, i a partir d'aquí el seu èxit va ser imparable.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.Actualment podem trobar gelats artesanals, industrials, de pal, de terrina o en copa. Així doncs, Mercadona ha volgut celebrar l'arribada del bon temps amb el seu gelat de nata amb galetes i cacau.

Gelat de nata Hacendado

El gelat de nata Hacendado està elaborat amb llet desnatada, mantega, trossos de galeta i cacau, entre altres ingredients. Pots trobar-lo en terrina d'1 litre per 2,45 euros.  

Torna a Mercadona el producte que arrasa en vendes cada estiu
Gelat de nata amb galetes i cacau| MERCADONA

Mercadona ha sabut imitar un gelat d'una famosa marca i el seu sabor està revolucionant les xarxes socials. De fet, hi ha usuàries de Twitter que asseguren que «la terrina de gelat de galetes del Mercadona és la meva debilitat».

Però no és l'única, perquè aquest gelat ha conquistat el paladar de més d'un client de Mercadona i fins i tot el classifiquen amb una puntuació de 10.

Hi ha altres usuaris de Twitter que comparteixen l'alegria de tota la família i ho expressen de la següent manera: «La meva àvia està molt contenta perquè ha tornat el gelat d'oreo a Mercadona i sap que és el meu favorit i el de la meva germana, és que l'estimo».

Però aquest no és l'únic gelat que triomfa a Mercadona. En un format més 'cool', i que ens recorda també a una altra coneguda marca de gelats, la cadena de supermercats té dos tresors per al paladar: el gelat de xocolata i galetes i el gelat de vainilla i nous de macadàmia. Tu amb quin et quedaries?

Gelat de xocolata i galetes Hacendado

Un gelat amb xarop de xocolata i galetes de xocolata, una bomba per als amants de la xocolata, que podrien acabar-se fàcilment el pot de 500 ml. El seu preu és de 2,25 euros.

Fotografia dels dos tipus de gelat de Mercadona
Altres dos tipus de gelat que triomfen a Mercadona | Mercadona

Gelat de vainilla i nous de macadàmia Hacendado

Mercadona sorprèn amb el gelat de crema de vainilla amb nous de macadàmia caramel·litzades, elaborat amb llet, rovell d'ou, nous de macadàmia i aroma de vainilla, entre altres ingredients. El pot de 500 ml costa 2,25 euros.

Amb tot això, segur que voldràs provar tots els gelats de Mercadona. És més, als seus congeladors pots trobar el gelat de menta amb trossets de xocolata, o el de pastís de formatge amb maduixes. Però segur que els més llaminers optaran pel gelat de dolç de llet amb xarop de caramel.