El vestit de Pull&Bear que triomfa entre les influencers i que serà tendència a l'estiu

Pull&Bear ha tret un vestit amb mànigues bollades que està sent tot un èxit

Les mànigues bollades estan sent tendència de la temporada primavera-estiu. Amb aquestes els dissenyadors aconsegueixen donar un toc romàntic a qualsevol 'outfit'. Pot ser una camisa amb mànigues bollades combinada amb els teus texans preferits i unes sandàlies de taló, o bé un vestit de punt fi amb mànigues bollades combinat amb uns botins de taló fi. I és que hi ha des de jerseis amb mànigues bollades fins vestits de màniga curtabollada. I per descomptat està present tota la paleta de colors: des de 'nudes', roses i blancs crus fins el clàssic negre. Però la botiga de moda del grup Inditex ha escollit un vestit curt amb mànigues bollades per continuar la tendència de l'any.

Vestit mini cut out amb màniga bollada

Parlem d'un vestit curt de color blanc i màniga bollada, amb escot de pic i detall d'obertura lateral, perfecte per a l'estiu. Costa 22,99 euros i està causant furor a les xarxes.

El vestit de Pull & Bear que triomfa entre les 'influencers' i que arrasarà a l'estiu
Vestit mini cut out amb màniga bollada | PULL & BEAR

De fet, la influencer Maria Turiel, que s'ha convertit en un referent d'estil i és creadora de tendències, així ho testifica. Aquesta instagramer, que té milers de seguidors, ha creat un estil propi i ha fet de la moda una forma de vida en què aquesta ho és tot.

En aquest cas i pel que fa al vestit de Pull&Bear, diu el següent: «"Si en algun moment se't creua algú que et sacseja l'ànima; agafa-li la mà, abraça els seus petons, amara't amb el temps que et dedica. Encara que sigui una estoneta, és una d'aquestes que duren tota una vida." Tot el look que porto és de @pullandbear i em té enamorada». La passió de Turiel per aquest vestit ha entusiasmat les seves seguidores.

I és que, com dèiem, les mànigues bollades o mànigues amb volum tornen a estar de moda, tot i que ja van ser tendència molt abans dels anys 80. Al romanticisme, les mànigues en bruses i vestits de dona van començar a fer-se cada vegada més grans i es van convertir en un recurs freqüent de la sastreria femenina tradicional. Qui ens havia de dir que un parell de segles més tard les passarel·les, influencers i instagramers més influents rescatarien aquesta moda i, amb aquesta, la passió per aquest estil! Les mànigues bollades han tornat per quedar-se, i s'han posicionat com una tendència de llarga durada.

Actualment, no hi ha temporada en què les bruses i els vestits no siguin protagonistes, ja sigui primavera, estiu, tardor o hivern. Afegeixen un aire romàntic i retro a qualsevol estil i 'outfit'. Proporcionen una silueta victoriana i alhora vuitantera i donen força a la meitat superior del cos, sent especialment afavoridores per a qui vol centrar l'atenció sobre les espatlles i el pit. Aquest estiu, però, la màniga bollada es portarà sobretot en forma de màniga curta i arrodonida, com al vestit de Pull&Bear que t'hem ensenyat, que pots combinar amb qualsevol de les sandàlies que la botiga de moda té al seu catàleg. Per exemple, les sandàlies planes creuades o les sandàlies vinil amb detall de perles, totes dues per 25,99 euros, tot i que no li anirien gens malament les sandàlies de pala trenada, que costa només 19,99 euros. Però si et vols veure més estilitzada i donar un toc una mica més transgressor al vestit, escull les sandàlies de plataforma de jute i tires de color negre, un model que contrasta a la perfecció amb el blanc del vestit i amb el qual segur que aconseguiràs un look espectacular aquest estiu, per només 29,99 euros.

El vestit de Pull & Bear que triomfa entre les 'influencers' i que arrasarà a l'estiu
Sandàlies de plataforma de jute de color negre | PULL & BEAR

La combinació perfecta per a aquesta temporada la tens a Pull&Bear. Aniràs còmoda, aniràs estiuenca, però sobretot, aniràs a l'última moda.


Comentaris

envia el comentari