Imatge de la façana de Mercadona

El tractament d'ungles de Mercadona amb resultats professionals: val només 3,5 €

Llueix unes ungles de pel·lícula sense gastar-te gaires diners

Els productes per combatre els efectes del fred són un clàssic durant aquesta època de l'any. Per aquesta raó, les novetats solen col·locar-se perquè el consumidor els pari atenció quan passi pel seu costat del prestatge on es troba.


Buscar un lloc determinat per als productes els dona un plus de cara a la persona que farà la compra. Aquesta estratègia et crea la necessitat d'adquirir aquests productes que t'aniran bé per a l'època de l'any en què et trobes. També és veritat que no hi ha res de mentida darrere d'aquesta necessitat.

Hi ha parts del cos que pateixen per la baixada de les temperatures i necessiten un extra per no veure's perjudicades. En aquest grup, s'hi poden incloure les ungles. Aquestes es debiliten i poden fins i tot trencar-se per estar en contacte amb el fred. Per això, cal protegir-les.

Per contribuir a solucionar aquest problema, Mercadona ha llançat 'SOS sérum'. Gràcies a ell, podràs mantenir el bon aspecte de les ungles sense necessitat d'haver d'anar a un centre especialitzat. A més, també treballa a la zona de les cutícules. Per tant, la cura serà més completa i et sortirà per només 3,50 euros.

Millora l'aspecte de les teves mans

Les ungles tenen molt a veure a la imatge que donen les nostres mans i poden ser el focus de les mirades si no les tenim en bon estat. Per això, combatent els efectes del fred en elles podrem fins i tot prescindir d'haver-nos-les d'arreglar, ja que tindran bon aspecte.

El bon resultat d'aquest tractament de la marca Deliplus és tot un èxit. I és que a més de solucionar el deteriorament de les ungles pel fred, també ajuda a recuperar-les després de tècniques com les ungles de gel o les semipermanents.

Aquestes últimes són tendència i si es fan servir durant molt de temps poden resultar agressives. Per això, hem de tenir cura perquè les nostres ungles i cutícules no es vegin perjudicades. Amb aquest sèrum farem que recuperin el seu bon aspecte.

Gràcies a la seva aplicació, aconseguirem renovar la nostra pell. Aquesta es veurà molt més hidratada i allisada. Per tant, aconseguirem que tingui més suavitat i que les cutícules no s'aixequin.

Imatge d'un tractament per a les ungles de Mercadona
Les ungles influeixen molt en la imatge que donen les nostres mans i poden ser un focus de mirades | GETTY IMAGES

 

Fet principalment amb olis

Entre els ingredients d´aquest tractament per a les ungles de Mercadona hi trobem, principalment, dos olis. Aquests són el d'ametlles i el de macadàmia. Val a dir que la seva fórmula és interessant, ja que la combinació de tots dos suposa un nombre més gran de beneficis.

Entre ells hi ha una major hidratació, ja que aquests olis ajuden a combatre la sequedat i la descamació. Per tant, també influeixen en el seu enfortiment i eviten que es trenquin o escatin amb facilitat. Amb això, aconseguirem que les nostres ungles es vegin brillants i saludables.

Tampoc cal oblidar-se del principal objectiu amb què es comercialitza aquest producte. I és que gràcies a aquests olis aconseguim protegir les ungles de factors externs com ara el fred que ara mateix ens acompanya. També crea una barrera protectora contra productes químics.

Una altra part interessant de la seva composició és l'oli d'alvocat, que potencia els efectes que fins ara hem esmentat. A més, tenen una altra qualitat, i és que ajuda a millorar l'estat de les cutícules. Aquestes estan més hidratades. Per tant, no tendiran a aixecar-se.

Te l'has d'aplicar d'aquesta manera

Part de l'èxit que té un producte està en la correcta aplicació d'aquest. Només així podrem aprofitar totes les seves propietats sense que es vegin alterades. Per això, aquí t'expliquem com t'hauries d'aplicar aquest sèrum perquè deixi el millor aspecte a les teves ungles.

Com veuràs a l'envàs, és un bifàsic. Per això, hauràs d'agitar-lo prèviament perquè les dues fases es barregin. També és important que abans d'aplicar-lo tinguis les ungles netes, sense rastre de cap producte, a més de seques. El pas següent és aplicar-lo uniformement.

Quan s'apliqui has de tenir cura de no fregar res perquè el producte no se'n vagi. Es recomana fer-lo servir a la nit cada dia, però, en cas de no poder, almenys tenir-lo posat unes hores cada dia perquè vagi actuant. Quan el vulguem retirar només cal rentar-nos les mans amb aigua i sabó.

Completa la cura de les teves ungles

TPer tenir cura de les teves ungles no només t'has de limitar a utilitzar un únic producte. Has de tenir en compte quines necessitats tens i completar les propietats del sèrum. A més, si volem que les nostres ungles es vegin sanes, no podem descuidar les nostres mans.

1. Enduridor d'ungles

Mavala és una marca de productes per a ungles coneguda arreu del món, i el seu enduridor n'és una mostra. A Amazon el pots comprar per 13,40 euros, preu que es redueix si l'adquireixes de manera recurrent.

Imatge d'un producte per les ungles
Mavala és una coneguda marca del món de la cura de les ungles i el seu enduridor n'és una bona mostra | GETTY IMAGES

Aquest aconsegueix millorar la cohesió de les fibres de queratina permetent que les tres capes principals de les ungles s'uneixin. Principalment, està enfocat a enfortir la punta de l'ungla per ser la part més fràgil i desprotegida. Has d'utilitzar-lo dues o tres vegades per setmana al principi, podent espaiar les aplicacions després.

2. Crema de mans

Com hem dit, unes ungles amb aspecte saludable han d'estar acompanyades d'unes bones mans. Per això, la hidratació i la cura d'aquestes és molt important. Lidl ho sap, per això té al mercat una crema que gaudeix de gran prestigi.

Imatge de la crema de mans de Lidl
Lidl ho sap. Per això té al mercat una crema que gaudeix d'un gran prestigi | GETTY IMAGES

La crema de mans 'Q10' de la marca Cien actua per protegir l'envelliment prematur de la pell, provocat principalment per l'exposició al sol. A més, compta amb factor de protecció solar 10.

A la seva fórmula trobem Q10, glicerina i vitamina E. La combinació d'aquests components aconsegueix allisar les pells més castigades perquè recuperin el seu aspecte original. Es pot fer servir tantes vegades al dia com es vulgui.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp