Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons d´unes mans amb guants netejant uns vidres i una altra imatge d´una captura d´un vídeo d´una persona barrejant productes en un pot

El truc per preparar el millor netejavidres casolà: pocs ingredients i efectiu

Aquest netejavidres el pots preparar a casa amb ingredients econòmics i que segur que ja tens al rebost

Els trucs casolans sempre aconsegueixen fer-se virals a les xarxes socials a causa de la comoditat que ofereixen. En aquesta ocasió, ha estat un netejavidres el que ha aconseguit posicionar-se com el més buscat de TikTok, gràcies a la seva senzillesa i eficàcia.

Netejar la teva llar i deixar-la impol·luta és cada vegada més fàcil fent una volta pel més vist a les xarxes. D'aquesta manera, t'assegures de crear les teves pròpies solucions fàcils i ecològiques, tenint-les llestes en uns segons.

El millor truc per preparar el netejavidres amb 3 ingredients

Aquest netejavidres ha causat sensació en un vídeo de TikTok publicat per la usuària @meryshome_. Per preparar-lo, només cal combinar tres ingredients senzills que segur que ja tens per casa.

En primer lloc, utilitzaràs una ampolla d'esprai buida i neta, així com dues tasses d'aigua, una tassa de vinagre de neteja i una culleradeta de sabó rentaplats líquid. Només has de barrejar i sorprendre't amb els resultats.

El vinagre de neteja, per una banda, és un gran desinfectant. També elimina el greix a la perfecció. El sabó líquid descompon la brutícia adherida.

En tercer lloc, l'aigua dilueix els dos components, cosa que en fa més senzilla l'aplicació. Tots aquests ingredients junts aconsegueixen crear un dels netejavidres més potents sense cap esforç.

Un netejavidres econòmic, casolà i sostenible

Com indica la usuària de TikTok, per fer-lo servir has de fer el següent: “Aplica sobre vidres i miralls i neteja'ls amb una baieta especial per a vidres. Quedaran nets i brillants”.

Segons els comentaris, el truc funciona, ja que són molts els que han volgut compartir les seves impressions a la publicació després d'utilitzar-lo.

A més, el truc també és una opció econòmica i ecològica en comparació amb altres productes. Com es pot fer a casa amb ingredients que ja tens, estalviaràs diners sense fer servir altres productes agressius o químics.

De fet, aquest netejavidres no és l'únic que triomfa, ja que cada vegada són més els trucs casolans que es converteixen en els més buscats a les xarxes. La usuària convida a conèixer altres consells per mantenir la teva llar sempre impecable de manera econòmica.