Imatge d'una figura i unes espelmes damunt d'una taula.

Els 3 trucs únics i fàcils perquè casa teva faci bona olor fins i tot a l'estiu

Aconseguir que casa teva faci molt bona olor és possible! I tot gràcies a tres senzills trucs

Mantenir la nostra llar neta i ordenada pot resultar molt beneficiós per a la nostra salut. Amb això no només evitem que proliferi la brutícia, sinó també augmentem la nostra qualitat de vida, ja que es genera un ambient de relaxació, tranquil·litat i harmonia.

L'estat de casa nostra repercuteix en el nostre estat d'ànim

Després d'un dia dur de feina, o després de tornar d'un viatge, el que ens pot venir més de gust és tornar a casa nostra. En ella és on trobem el nostre refugi més gran, és la nostra zona de seguretat i desconnexió. A més, tornar i trobar-la neta i ordenada ens ajuda a alliberar estrès i fa que puguem descansar fins i tot millor.

Imatge d'una cuina
Tenir una llar neta i ordenada ajuda a alliberar estrès. | Getty Images
 

Per això, és important que la mantinguem lliure de bacteris, gèrmens i pols. Potser la rutina de neteja no és la passió més gran de moltes persones, però és vital realitzar-la de forma contínua si volem reduir el risc de patir algunes malalties.

No obstant això, és molt habitual que de vegades ens pugui fer mandra fer les tasques de neteja. Però la veritat és que en fer-les, estarem cuidant de nosaltres mateixos. Imagina't dedicar un temps a ordenar i recollir les coses. Quan ho facis, agrairàs poder buscar allò que necessitis de manera més ràpida i classificada.

No obstant això, si ets dels que odia netejar, a continuació t'explicarem tres mètodes que ha revelat una gran influencer de TikTok i que faran que casa teva molt bona olor, fins i tot a l'estiu! Si t'interessa, segueix llegint, perquè pots tenir un ambient net i fresc sense esforç.

«La reina de la neteja» ens revela alguns trucs

Així és coneguda la influencer australiana Chantel Mila. «La reina de la neteja» ha revelat alguns trucs casolans que han deixat atònits molts dels seus seguidors. Són fàcils i senzills de preparar, i el millor de tot és que ofereixen uns grans resultats.

El vídeo ja compta amb més de 3 milions de visualitzacions a TikTok, i a Instagram són prop de les 30.000 persones les que li han fet «m'agrada». Si tu també vols que la teva llar sigui un espai net, ordenat i brillant, no t'ho pensis i posa en pràctica aquests trucs.

1. La llimona, indispensable

Les taques i les esquitxades dels aliments, els greixos, l'oli i altres residus fan que la cuina sigui una de les estances més brutes de la casa. Però això té una solució fàcil. Si vols que la teva cuina faci una olor increïblement bona, t'has de fer amb una llimona.

Imatge d'unes llimones amb alguns estris de neteja.
La llimona ajuda a desinfectar i a més deixa una olor increïble. | Getty Images
 

Agafa-la i tira-li bicarbonat de sodi. Amb aquesta barreja, neteja l'aigüera de la teva cuina i descobriràs com les taques d'òxid i la brutícia desapareixen de forma immediata. A més, la teva cuina s'impregnarà de l'olor tan agradable que desprèn la llimona.

2. El cafè, el teu millor aliat

El cafè, a més de tenir un sabor increïble, també pot ser el nostre gran aliat gràcies a la seva olor. El truc consisteix a col·locar cafè en un recipient que sigui resistent a la calor, i pot ser molt o en gra. Quan el tinguis, col·loca una espelma de te encesa i veuràs com la calor de l'espelma escalfarà el cafè. El resultat? Una aroma increïble de cafè per tota la casa.

Imatge d'una cullerada de pòsit de cafè.
Per aconseguir una aroma de cafè el pots fer servir tant molt com en gra. | Getty Images
 

3. L'oli essencial no hi pot faltar

Els olis són productes indispensables a qualsevol llar. Posa unes deu gotes d'oli en mitja tassa de bicarbonat de sodi. Quan ho facis, posa'l per les catifes i deixa'l actuar durant una hora. Un cop acabis, aspira'l i veuràs que les males olors ja no hi són.