Pla general de la dissenyadora Vicky Martín Berrocal

Vicky Martín Berrocal desvela el seu truc per lluir unes cames perfectes a l'estiu

Si et preocupa l'aspecte de les teves cames, amb aquests consells de Vicky Martín Berrocal les tornaràs a estimar

Lluir unes cames perfectes és el desig de moltes dones, i Vicky Martín Berrocal no ha dubtat a compartir el seu secret. La famosa destaca per tenir molta cura del seu aspecte físic, i per lluir unes cames perfectes. El seu secret és una rutina que tu també pots copiar, i amb la qual notaràs la diferència al cap de pocs minuts.

Si vols tornar a posar-te aquestes minifaldilles que tant es porten aquesta temporada o vestits per fugir de la calor, això et servirà. Primer de tot, val la pena esmentar que unes bones cames s'aconsegueixen exercitant-les, però hi ha trucs més fàcils. Amb uns senzills passos, podràs lluir les teves cames durant tot l'estiu, i fins i tot més enllà.

El truc secret de Vicky Martín Berrocal per lluir unes cames perfectes

Una bona alimentació, activitat física diària i dos trucs que no poden faltar. Aquesta és la rutina de la famosa per poder lluir les seves cames sense cap mena de remordiment cada vegada que se li presenta l'ocasió. En aquest cas, Vicky fa servir dos productes que potencien l'efecte bronzejat tan desitjat a l'estiu.

I el millor, sens dubte, és que no necessitaràs exposar la teva pell als nocius raigs del sol per aconseguir-ho. La solució està a fer servir un exfoliant i un maquillatge corporal. Amb aquests dos productes, les cames semblaran unes altres.

Eliminar cèl·lules mortes amb un exfoliant marcarà la diferència

En primer lloc, a la rutina de la famosa no hi pot faltar l'exfoliant. Aquest aconseguirà que el resultat final, després d'aplicar el maquillatge, quedi molt natural i sense por que no sigui uniforme. En el seu cas, Berrocal opta per l'exfoliant de cacau.

Aquest t'ajudarà a eliminar les impureses i les cèl·lules mortes; és a dir, purificarà la teva pell en pocs segons. A més, també és una bona idea fer-lo servir amb l'objectiu de millorar la microcirculació. Fixa't a continuació com s'aplica el producte ella mateixa.

Com a resultat, obtindràs aquest efecte de pell vellutada i llisa tan buscada. En altres paraules, semblarà que t'has aplicat un reductor i les cames lluiran millor que mai.

Bronzejar les cames, un pas clau

D'altra banda, el segon pas consisteix a bronzejar les cames fent ús d'un maquillatge corporal. Així, obtindràs el to més buscat ara que arriba la calor sense haver de protegir-te contra els raigs UV.

Imatge de Vicky Martín Berrocal i la seva filla, Alba Díaz
La famosa té cura de la seva pell amb un exfoliant de cacau. | GTRES
 

A més, aquest maquillatge té un efecte drenant i aporta una frescor especial a la pell. Això fa que s'esfumi la sensació de cansament i pesadesa de la zona.

El millor és que, a més de poder-lo fer servir quan vulguis, el truc serà el teu millor company si has d'assistir a esdeveniments importants. Les teves cames lluiran perfectes sense haver invertit ni massa temps ni massa diners.

Com aplicar el bronzejador a les cames com Vicky?

Per aplicar el bronzejador i obtenir un efecte com el de Martín Berrocal, el primer pas consisteix a exfoliar la zona un dia abans d'aplicar el maquillatge a la pell. Després, tampoc no et pots oblidar d'hidratar-la bé, ja que això també t'ajudarà que les cames obtinguin una aparença radiant i molt més llisa.

Pel que fa a les zones complicades, com poden ser els genolls o els talons, el millor truc perquè el bronzejat quedi uniforme és aplicar crema hidratant. Si no, podrien aparèixer taques que trenquin la uniformitat, ja que són zones més rugoses.

En el cas dels peus, pots fer servir un peeling específic per multiplicar els resultats. No obstant això, si necessites un truc exprés i gairebé no tens temps, amb els dos passos que segueix Vicky serà suficient per lluir unes cames perfectes en pocs minuts.