Dona amb uns pantalons posats d'una talla molt més gran

Els 8 millors exercicis per aprimar-te abans de començar les vacances d'estiu

Si et trobes en plena 'operació biquini', hi ha alguns exercicis que poden ser de molta ajuda

Les vacances d'estiu són a la cantonada, i molts de nosaltres volem lluir la nostra millor figura a la platja o la piscina. Per això, un dels objectius més comuns és perdre greix del ventre, ja que és una de les àrees més problemàtiques per a moltes persones. Afortunadament, hi ha una varietat d'exercicis efectius que pots incorporar a la teva rutina per ajudar-te a assolir aquest objectiu.

 

L'estiu s'acosta ràpidament i amb ell arriba la temporada de vacances, platja i piscina. Per aquest motiu, moltes persones se senten motivades per perdre pes i lluir-ne la millor versió durant aquesta època de l'any. I una de les eines més poderoses que tenim a la nostra disposició per assolir aquest objectiu és l'esport.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

Els 8 exercicis més efectius per cremar greix

Fer esport regularment no només ens ajuda a perdre pes, sinó que també ens ofereix una sèrie de beneficis per a la nostra salut i benestar en general. En aquesta ocasió explorarem els 8 millors exercicis per perdre panxa abans de les vacances d'estiu, segons els experts de Forbes.

1. Caminar a ritme elevat

Una de les formes més simples i efectives d'exercici cardiovascular és caminar a un ritme elevat. Caminar no només és fàcil de fer, sinó que també és una activitat de baix impacte. Això significa que qualsevol persona, a qualsevol edat, la pot fer.

Millor encara, en realitat no cal caminar gaire, ni fer-ho de manera molt intensa. De fet, per obtenir millors resultats, només cal intentar caminar a un ritme ràpid durant almenys 30 minuts al dia.

Una dona i un home caminant vestits amb roba esportiva
Caminar 30 minuts al dia a bon ritme pot ser beneficiós per perdre pes | Getty Images

2. Trotar o córrer

Si cerques una activitat més intensa, el trotar o córrer pot ser l'opció adequada per a tu. Aquest exercici no només t'ajuda a cremar calories, sinó que també enforteix els teus músculs abdominals. Comença amb una sessió de trotar o córrer de 20 a 30 minuts i augmenta gradualment la intensitat i la durada a mesura que et sentis més còmode.

3. Nedar

La natació és una forma d'exercici cardiovascular excel·lent que treballa tots els músculs del cos, inclosos els abdominals. A més, com que és una activitat de baix impacte, és suau per a les articulacions. Intenta nedar durant com a mínim 30 minuts, alternant entre diferents estils de natació per treballar tots els músculs.

4. Ciclisme

El ciclisme és un altre exercici de baix impacte que t'ajuda a perdre greix del ventre. Pots sortir a anar amb bicicleta a l'aire lliure o fer servir una bicicleta estàtica al gimnàs. Intenta pedalar a un ritme constant durant almenys 30 minuts per obtenir els millors resultats.

5. Saltar la corda

El salt de corda és un exercici divertit i efectiu per cremar greix abdominal. I és que, a més de treballar els músculs del ventre, també millora la coordinació i la resistència cardiovascular. Per a això, comença amb sessions curtes de saltar la corda i incrementa gradualment la durada a mesura que et sentis més còmode.

6. Rem

El rem és un exercici de cos complet que ajuda a enfortir els músculs de tot el cos, inclosos els abdominals. Si tens accés a una màquina de rem, afegeix-la a la teva rutina d'exercicis. Comença amb sessions de 20 minuts i augmenta gradualment el temps i la intensitat.

Les cames duna persona al costat duna ampolla d'aigua i diverses coses per fer exercici, com una estoreta i unes peses
No hi ha res millor com fer esport per mantenir-se actius i gaudir d'un millor pes | Pexels

7. Màquina el·líptica

La màquina el·líptica és una excel·lent opció per cremar greix abdominal, ja que combina el treball cardiovascular amb l'enfortiment muscular. Pots ajustar la resistència i la velocitat de la màquina segons el teu nivell de condició física. Després d'això, intenta mantenir un ritme constant durant almenys 30 minuts.

8. Practicar esports molt actius

A més dels exercicis esmentats anteriorment, practicar esports que requereixin moviment freqüent també et pot ajudar a perdre greix del ventre. Esports com el tenis o el futbol són excel·lents opcions, ja que et mantenen actiu i cremen calories mentre et diverteixes. Fins i tot ballar pot ser molt interessant.

Com veiem, per perdregreixdel ventre abans de les vacances d'estiu, és important combinar exercicis cardiovasculars amb entrenament de força. Els exercicis esmentats anteriorment, com ara caminar a ritme elevat, trotar, nedar, ciclisme, saltar la corda, rem, màquina el·líptica i activitats que requereixin moviment freqüent, són opcions efectives per assolir aquest objectiu.

 

Tot i això, recorda consultar un professional de la salut abans de començar qualsevol nou programa d'exercicis i assegura't de mantenir-ne unadietaequilibrada per maximitzar els resultats. Comença avui mateix i prepara't per lluir la teva millor versió durant les vacances d'estiu.