Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
muntatge foto supermercat Mercadona amb xampú fortificant

He fet servir el xampú més curiós de Mercadona i ja noto el canvi als meus cabells

Mercadona té un producte perfecte per a cabells febles que gràcies als seus ingredients podràs presumir de pèl bonic i fort

Tenir un cabell bonic és una cosa que totes les dones i homes volen. En algunes èpoques de l'any comença a caure i és aquí quan comencem a espantar-nos i cercar bons productes.

La bona notícia és que normalment els cabells que cauen tornen a ser substituïts pels nous. Malgrat això, en molts casos, són tan febles que podem tenir problemes més greus perquè aquests no tornin a sortir.

Per això, una cosa molt important és tenir un cabell fort. Motiu pel qual Mercadona ha llançat, sota la seva marca blanca Deliplus, un xampú amb extracte de ceba, gingebre i proteïnes de soja. Aquest ens ajuda a convertir un cabell feble en fort.

Mercadona ha encertat: cabell més fort i brillant

Aquest producte fortificant de Mercadona es presenta en un envàs de color morat de plàstic i compta amb un tap de color negre amb dosificador. Els ingredients principals són l'extracte de ceba, gingebre i proteïnes de soja.

Aquest còctel d'ingredients fa que millori la circulació, que el cabell creixi més fort, ràpid i en general ens proporciona un cabell més sa. Després de fer-lo servir durant dos mesos, sí que he notat que realment el meu es troba molt més fort i amb brillantor.

xampú fortificant mercadona morat amb envàs obert
La seva grandària és força gran (400 ml) | catalunyadiari.com

És transparent i la seva olor és molt bona. Tot i portar ceba, aquest producte de Mercadona no fa olor de ceba ni res semblant, per la qual cosa podem fer-lo servir amb total tranquil·litat. A més, compta amb una fórmula sense silicones.

El poden utilitzar tota mena de cabells i l'aplicació és molt fàcil. Només hem d'aplicar-lo sobre els cabells humits fins que es produeixi escuma, fer un massatge i després retirar amb aigua abundant.

ingredients xampú fortificant Mercadona
Aquest xampú compta amb diversos ingredients que ajuden a donar força als cabells | catalunyadiari.com

La seva grandària és força generosa, ja que es presenta en un envàs de 400 ml. El seu preu és de 2,35 € (en principi costava 2,50 €, però ha estat rebaixat) i el podem trobar als supermercats de Mercadona.

Preus i ofertes actualitzats el dia 24/01/2024. Poden patir modificacions o cancel·lacions, i Catalunya Diari no es fa responsable dels possibles canvis.