YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Zara esgota un article molt curiós que va causar polèmica a les xarxes

Un dels models tornarà a estar disponible

Cartell d'una botiga Zara
Zara esgota un dels productes que va causar polèmica a les xarxes socials | ZARA

Zara ha esgotat un dels seus productes més polèmics d'aquest any. La gran marca d'Inditex està constantment oferint novetats als seus clients i, en algunes ocasions, els seus productes causen polèmica a les xarxes socials.

Aquesta vegada, l'objecte de crítica ha estat un carro de la compra. Zara ha decidit anar més enllà i oferir aquest producte que, des del nostre punt de vista, no té res a veure amb la moda. Hi ha dos models: en color khaki i en color gris. Tot i que ja s'han esgotat, sembla que aviat arribaran noves unitats.  

És un carro que té butxaques davant i el tancament és amb cremallera. A més, té butxaques laterals amb cordons ajustables. Té un preu de 49,95 euros a Zara, un preu que ha cridat l'atenció, però no tant com el que us explicarem a continuació.

El polèmic carro de la compra de Zara

El problema va venir quan alguns usuaris i usuàries es van adonar que aquest carro de la compra només estava disponible en la secció de dona de Zara i, en canvi, a la d'home no apareixia. Arran d'això, diverses persones van començar a queixar-se a través de les xarxes socials.

«Hola @ZARA, no sé per què però no trobo un article a la secció d'home que a la secció de dona sí que trobo. L'article és un carro de la compra», es pot llegir en una de les publicacions de Twitter que més interacció ha tingut.

«Aquest carro de la compra és l'últim èxit viral de @ZARA, però em xoca veure que només apareix quan el busquem a la secció 'dona'. Els homes no fem la compra?», «De debò @ZARA un carro de la compra a la secció de bosses de noia? Què tal a la de nois? O a Zara home?» o «La vergonya del dia. El carro de la compra que venen a Zara i només el situen en la secció de dona», són alguns dels comentaris que es poden seguir llegint a Twitter.

Zara ja ha corregit el seu error i ara podem trobar el carro de la compra a la secció d'home, tot i que només hi apareix un únic model. No obstant això, creiem que aquest article hauria d'estar a la secció 'Zara Home', ja que no és un article de moda. I tu, et compraries aquest carro de Zara?


Comentaris

envia el comentari