Tamara Falcó amb un vestit blau i mascareta negra

La peça de Zara que ha enamorat Tamara Falcó i ara es posa sempre que pot

La 'influencer' ha causat sensació amb una sofisticada peça en tendència de la firma d'Inditex

L'estil de la futura marquesa de Griñón, Tamara Falcó, és natural, clàssic i elegant. Els 'looks' plens d'actitud i tendències que la jove amant de la moda publica a través de les seves xarxes socials han conquerit més d'una vegada als seus 911.000 seguidors. I l'outfit' que ahir va lluir a 'El hormiguero' no va ser una excepció.

 

El nou 'look' de la 'influencer'

La setmana passada va ser gràcies a un conjunt masculí estil 'working' format per uns pantalons d'estil sastre de pota d'elefant amb pinces i un 'body' de tirants del mateix to, de la marca Zara. Aquesta setmana, al programa de Pablo Motos, Tamara Falcó va acaparar totes les mirades gràcies a un vestit compost per uns pantalons negres acampanats, uns talons negres i un jersei de Zara, la firma d'Inditex que s'ha convertit en la marca predilecta d'altres 'influencers' com, per exemple, Violeta Mangriñán, Rocío Osorno, Mery Turiel o Maria Fernández-Rubíes.

 

 

Concretament, la peça que va lluir Tamara es tracta d'un jersei romàntic, que sembla una brusa, i ho és tant pel seu color, un préssec color vainilla, com pel seu volant d'encaix que recorre el pit en forma de bec, un detall que es completa amb un calat de ratlles diagonals que continua la forma fins al coll, i unes mànigues de somni amb el mateix motiu que el volant principal.

 

 

Aquest jersei 'low-cost', a part de reunir tendències com els volants i convertir-se en la peça clau de l'outfit' de la 'it girl', és una peça molt versàtil que permet que es combini amb uns pantalons negres lleugerament acampanats com els que la filla d'Isabel Preysler va lluir a 'El Hormiguero', o també amb una faldilla negra com va mostrar a través de les instantànies d'Instagram la 'Vecina Rubia'.

 

 

La 'insider' addicta a les croquetes i a la 'brillantina' va contribuir al fet que la peça s'anés colant en el carret de compra d'alguns dels seus més de dos milions de seguidors, i l'aparició de Falcó amb ell a la televisió va fer que s'acabés d'esgotar en línia. De moment, la peça està esgotada a la pàgina web de Zara, però és possible tenir sort perquè n'hi hagi en botigues físiques i es pugui trobar per només 25,95 €.

 

Tamara Falcó a 'El Hormiguero'

Ara, els dijous i divendres s'han destinat a veure els estilismes de Tamara Falcó a la televisió. I és que recentment, la 'influencer' es va estrenar com a col·laboradora de 'El hormiguero', un nou treball que l'ha catapultat a l'horari de màxima audiència d'Antena 3 de la mà de Pablo Motos, amb qui no pot tenir millor sintonia.

Des del seu començament al programa, la 'it girl' ha anat demostrant la seva capacitat per albirar i adaptar tendències al seu estil clàssic i elegant, un fenomen que ha provocat que molts dels espectadors hagin pogut observar-la amb bruses d'estampats florals, 'bodies', un vestit jaqueta, un quimono vellutat, etc. Així doncs, també s'han pogut inspirar en ella per crear diversos 'looks' per lluir com una celebritat durant la setmana.