ALERTA SANITÀRIA CORONAVIRUS:

🚨 T'enviem gratis al mòbil les alertes oficials, infectats, mesures de prevenció del Coronavirus a Catalunya. CLICA AQUÍ i estigues informat al moment!!

L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts marxa de l'Associació de Municipis per la Independència

L'alcalde, Miguel Comino, ha assegurat que els motius són econòmics, ja que la prioritat són les despeses municipals | Paral·lelament, una sentència judicial impossibilita pagar les quotes a l'AMI
L'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, ja no forma part de l'AMI | GSV

 

Sant Vicenç dels Horts .- L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts, al Baix Llobregat, ha formalitzat aquest dilluns, 29 de juliol, la sortida de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI). L’alcalde socialista, Miguel Comino, ha assegurat que vol «prioritzar les despeses en l’àmbit municipal» i ha destacat que existeix una sentència judicial que fa «absolutament impossible» pagar les quotes a l’entitat.

 

El PSC «desfavorable als principis de l'AMI»

En un comunicat, el consistori ha recordat que PSC-Sant Vicenç en Positiu –únic partit del govern amb el suport extern de C's- és «desfavorable als principis de l’AMI», motiu pel qual ha decidit tallar les relacions amb aquesta associació.

 

L’Ajuntament que anteriorment havia liderat el president d’ERC, Oriol Junqueras, va aprovar l’adhesió a l’AMI el setembre del 2012. Segons recorda l’actual govern socialista, durant el mandat 2015-2019 els pressupostos municipals van reservar 2.231 euros per pagar les quotes de l’AMI, si bé assegura que mai es van arribar a abonar.

 

També et pot interessar...