ENQUESTA

📊 Creus que haurien de concedir als presos catalans el règim de semillibertat?

Álvarez de Toledo rebutja un govern de «separatistes, suposats delinqüents i filoterroristes»

La nova portaveu del PP prefereix eleccions a la constitució d'un govern liderat per Sánchez
Álvarez de Toledo rebutja un govern de «separatistes, suposats delinqüents i filoterroristes» | Cedida

 

La diputada Cayetana Álvarez de Toledo s'ha estrenat aquest dimecres com a nova portaveu del PP, malgrat les crítiques internes del partit, i ha assegurat preferir unes noves eleccions. Rebutja totalment la constitució d’un govern «nacional-populista» de Sánchez «amb suport de separatistes, suposats delinqüents i filoterroristes».

 

A més, Álvarez de Toledo ha criticat el president del CIS, José Féliz Tezanos, pel resultat de l’últim baròmetre que dóna un gran avantatge al líder del PSOE. L'ha acusat de fer «matonisme demoscòpic», és a dir, de voler imposar certes opinions a la població.

 

 

Álvarez de Toledo ha estat designada portaveu del PP, malgrat les crítiques internes

Ha promès que arriba al Congrés per «restaurar» la tasca de portaveu i ha restat importància al fet que la direcció del PP no aplaudís el seu nomenament aquest dimarts a la Junta Nacional del partit quan Pablo Casado el va anunciar. Alguns sectors del Partit Popular es van mostrar en contra de l'elecció de la diputada com a portaveu i consideren que «va massa per lliure».

Pablo Casado va anunciar el nomenament d'Álvarez de Toledo com a portaveu | CatalunyaDiari.cat

 

Álvarez de Toledo va obtenir un únic escó a tot Catalunya–el seu- a les passades eleccions generals on es presentava per Barcelona i aquest dimarts va ser designada portaveu al Congrés malgrat les crítiques internes d’aquesta decisió. Bona part del partit considera que el seu és un perfil massa ideològic i poc conciliador per encarar el procés que el PP ha de fer. 

 

Preguntada per aquesta qüestió ha promès que independentment dels aplaudiments que susciti o no farà una oposició «indòmita però racional i no histèrica», i també «lleial als votants, constructiva però no per apuntalar una majoria social populista sinó per construir una alternativa».

 

 

També et pot interessar...