Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Un regidor del PSC a Sant Adrià de Besòs, amenaçat de mort des de dins del mateix Ajuntament

José Luis Martínez ha rebut anònims a casa i fins i tot documents oficials al lloc de la seva signatura

Miquel Iceta, el líder del PSC, en una imatge d'arxiu. | CatalunyaDiari.cat

José Luis Martínez, regidor del PSC a l'Ajuntament de Sant Adrià del Besòs, passa per un autèntic calvari en les darreres setmanes. Segons ha explicat al digital 'Crónica Global', Martínez està rebent amenaces de mort sobre ell i la seva família i ja ha presentat dues denúncies sobre aquesta qüestió als Mossos d'Esquadra, a banda d'informar-ne al seu partit i a l'alcalde, també del PSC, Joan Callau.

Anònims i dianes en documents oficials

Segons relata el mateix Martínez, en les darreres setmanes  ha rebut diverses notes anònims a la bústia del seu domicili particular. Tot i que considera que això ho podria «tolerar», la gota que ha fet vessar el got han estat altres amenaces: les que provenen des del mateix Ajuntament de Sant Adrià del Besòs.

Segons el seu mateix relat, en diverses ocasions s'ha trobat amb dianes dibuixades al lloc on ha d'estampar la seva signatura en diversos documents oficials. Les amenaces, doncs, es produeixen dins del mateix Ajuntament, que és el lloc d'origen d'aquesta documentació. Martínez, que no s'atreveix a assenyalar directament ningú, atribueix aquesta persecució al fet que és regidor d'Espais Públics i és particularment actiu a les xarxes socials denunciant actituds incíviques.

El PSC governa a Sant Adrià del Besòs

José Luis Martínez és un dels vuit regidors del PSC a Sant Adrià del Besòs, que governa en minoria en aquesta població de vora 35.000 habitants del Barcelonès. Resten a l'oposició ERC, amb 5 regidors; Ciutadans, amb 4; Sant Adrià en Comú, amb 2; Movem Sant Adrià, amb 1 i Moviment d'Esquerres, amb 1.

També et pot interessar...