Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rubalcaba

Arran, sobre la mort de Rubalcaba: «Fins mai més, ministre dels GAL»

L'organització juvenil ha compartit una imatge del polític del revés a través de les xarxes socials

L'organització juvenil de l'esquerra independentista Arran ha reaccionat aquest divendres a la mort de l'exvicepresident del govern espanyol, exministre de l'Interior i exsecretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, amb el missatge: «Fins mai més, ministre dels GAL». El vicepresident ha mort aquest divendres a l'hospital Puerta del Hierro de Majadahonda (Madrid) als 67 anys com a conseqüència d'un ictus que va patir aquest dimecres.

A través d'una piulada a Twitter, l'agrupació, vinculada a la CUP, ha acompanyat el missatge amb  una imatge del polític socialista del revés seguida d'una emoticona d'una mà que simula fer un gest de comiat. Nombroses personalitats i polítics  han reaccionat a la mort de Rubalcaba alabant el seu paper en la fi d'ETA. Arran ha recordat en el seu missatge el paper del govern espanyol a la dècada del 1980 en els Grups Antiterroristes d'Alliberament (GAL).

Per la seva part, el compte de Twitter que representa a l'organització juvenil de Manresa, també n'ha dit la seva i ha anat un pas més enllà del que s'havia dit a la primera publicació on ha ajuntat un paquet de cal.

La xarxa indignada amb Arran

Les reaccions per part dels usuaris de Twitter no s'ha fet d'esperar i han condemnat la publicació que ha fet l'organització juvenil  de l'esquerra independentista titllant-la de «totalment lamentable» i han criticat que  «sigui aquest el missatge de pau» que es vol fer arribar al govern per construir «una República». 

També et pot interessar: