Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Arrimadas

Arrimadas va amenaçar en deixar C's si no anava a Madrid

Es va plantejar abandonar la política per centrar-se a treballar al sector privat

Arrimadas
Arrimadas es va plantejar deixar la política si no anava a Madrid | CatalunyaDiari.cat

 

Inés Arrimadas s'hauria plantejat deixar la política si Albert Rivera no la deixava fer el salt al Madrid. Segons 'Nació Digital', algunes fonts del partit afirmen que la política va arribar a plantejar a Rivera que podria abandonar la política per centrar-se, altra vegada, en treballar al sector privat. 

La política feia temps que volia deixar la política catalana, i no va ser fins al 23 de febrer passat quan, en un acte de C's a Madrid, Rivera i Arrimadas van anunciar formalment el salt d'aquesta com a cap de llista de Barcelona per a les eleccions generals del 28 d'abril. La que fins llavors era la portaveu del grup taronja al Govern, sabia del cert que, tot i la seva victòria en les eleccions catalanes del 21 de desembre el 2017, no tenia a prop la presidència de la Generalitat a causa de la gran presència dels grups sobiranistes catalans. 

Rivera finalment va cedir

Tot apunta que Rivera va accedir després de les constants pressions d'Arrimadas, qui finalment s'ha convertit en la portaveu al Congrés. Aquesta segurament ja  feia temps que tenia present el trasllat, així com havien fet altres dirigents del partit taronja reubicats a Madrid, com per exemple: Juan Carlos Girauta diputat del grup al Congrés, José Manuel Villega com a secretari general, o Fernando Páramo qui ara també és diputat al Congrés.

També et pot interessar...