Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Asseguren que Sánchez intenta aturar un escàndol relacionat amb Letícia

El senador basc Jon Inarritu ha explicat que el president s'ha reunit amb directors de diaris i periodistes, per demanar-los responsabilitat

Un nou escàndol amb la reina Letícia com a protagonista podria sortir a la llum molt aviat, i aquest cop la mateixa continuïtat de la Casa Reial  podria estar en perill. Segons ha indicat el senador d'EH Bildu Jon Inarritu, el president Pedro Sánchez estaria actualment movent fitxa per evitar que unes informacions molt sensibles, relacionades amb l'excomissari Villarejo, acabin a les portades dels principals diaris  del país. 

Pedro Sánchez demana als mitjans que es comportin

Sense especificar exactament de què es tracta, el polític basc ha assegurat  en una intervenció al programa 'En Jake' d'ETB que «a Madrid es va repetint des de fa setmanes que  la pròxima bomba que deixarà anar Villarejo té relació amb la Família Reial i, en concret, amb la reina Letícia». 

Sánchez estaria celebrant reunions per preparar terreny de cara a l'escàndol
Sánchez estaria celebrant reunions per preparar terreny de cara a l'escàndol | CatalunyaDiari.cat

 

En aquest sentit, ha afegit que el president socialista està celebrant reunions fora de càmera amb periodistes i directors dels mitjans de Madrid, per demanar-los que tinguin  «un comportament d'Estat»  davant d'aquest escàndol, que podria ser un dels pitjors. Inarritu ha destacat que l'excomissari va realitzar una còpia de seguretat d'un telèfon mòbil en el qual hi havia àudios i converses «de salsa rosa», material possiblement relacionat amb  el vincle que la monarca tenia amb Javier López Madrid,  un dels implicats en el cas de les 'targetes black'. 

Unes informacions molt sensibles sobre la reina Letícia podrien sortir a la llum aviat
Unes informacions molt sensibles sobre la reina Letícia podrien sortir a la llum aviat | CatalunyaDiari.cat

 

Una catalana de 54 anys assegura ser filla de Joan Carles I

També cal dir que el rei emèrit,  Joan Carles I, també té alguns problemes, tot i haver-se retirat gairebé del tot de la vida pública. En el seu cas, tot té a veure amb una nova suposada filla del monarca,  que demana ser reconeguda.La catalana María A. L. A., assegura que va néixer fruit d'una relació  que el rei va tenir amb la seva mare a Lleida, i que està disposada a  anar fins al final per guanyar-se el reconeixement. «Lluitaré per allò que és meu. Ara tan sols  vull el que em correspon», ha destacat la dona de 54 anys.