Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Parlament de Catalunya

'Campana' independentista en una comissió del Parlament després de la sentència contra Torra

C's va mostrar la seva indignació perquè la sessió no es va poder celebrar

Parlament de Catalunya
JxCat, ERC i CUP van fer campana al Parlament.  | CatalunyaDiari

Dures crítiques a les formacions independentistes per la seva absència aquest dimarts, 29 de setembre, en una de les comissions parlamentàries que tenia previst celebrar una de les seves sessions periòdiques. Així ho han denunciat alguns dels diputats de la Comissió de Polítiques Digitals i Administració Pública, que van veure com la sessió agendada no es podia celebrar a causa de la no-presència dels diputats de JxCat, ERC i la CUP. Ho han denunciat a les xarxes els diputats de C's i membres de la comissió Manuel Rodríguez i Dimas Gragera:

Així doncs, Elena Fort, Anna Geli, Glòria Freixa, Gemma Geis i Josep Riera (JxCat); Jordi Albert, Aurora Carbonell, Assumpció Laïlla, Eduardo Reyes i Lluís Salvadó (ERC) i Vidal Aragonés (CUP) es van absentar de la sessió i van provocar que no es pogués celebrar per falta de quòrum, com a mesura de protesta per la sentència d'inhabilitació de Quim Torra.

Dinou temes a l'ordre del dia que queden penjats

D'aquesta forma, es bloqueja el treball parlamentari i les qüestions a debatre segons l'ordre del dia d'aquesta comissió queden endarrerides. Hi havia dinou punts de l'ordre del dia, entre els quals la polèmica que es va produir el mes de març passat, amb la destitució del cap de gabinet del conseller d'Exteriors, acusat d'un presumpte delicte d'assetjament sexual al seu lloc de feina. La polèmica va derivar en la dimissió del titular de la conselleria, Alfred Bosch.