Casado reclama que s’activi l’euroordre i es detingui Puigdemont si va a Estrasburg

Insta el govern espanyol a prendre «totes les mesures» perquè sigui extradit «només trepitjar terres franceses»
Casado s'ha mostrat convençut que a França no succeiria «el que ha passat a Bèlgica o Alemanya»   | Gtres

 

El líder del PP, Pablo Casado, ha instat el govern en funcions de Pedro Sánchez a prendre «totes les mesures» perquè Carles Puigdemont sigui detingut i extradit a Espanya des de França «en trepitjar territori francès», si finalment acudeix a Estrasburg el proper 2 de juliol coincidint amb la sessió constitutiva de l'Eurocambra.

 

Casado ha demanat al govern espanyol que prengui totes les mesures perquè en trepitjar França es procedeixi a la detenció i a l'extradició d'«un delinqüent, que està escapolit i reclamat pel màxim òrgan judicial d'Espanya», en declaracions a la premsa just arribar a la reunió de líders populars europeus prèvia a la cimera europea.

 

«Estrasburg és França», ha avisat Casado, convençut que a no succeiria «el que ha passat a Bèlgica ni a Alemanya».Casado ha deixat clar que si Puigdemont «manté la seva amenaça d'anar al Parlament Europeu», «ha de ser detingut i immediatament extradit per asseure's al costat dels seus companys de govern enfront del Tribunal Suprem pel procés».

 

També et pot interessar...

 

 Comentaris
Anna
Es vergonzoso que este mentiroso, pues de Máster nada, tilde de delincuente al sr Puigdemont, mucho mejor político que él.

envia el comentari