Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
cdr

Els CDR lamenten la manca de gent als actes de l'1-O: «Hem folkloritzat la repressió»

Segons apunta 'El Confidencial', algunes plataformes independentistes haurien mostrat la seva indignació arran de la poca resposta ciutadana durant el segon aniversari del referèndum

cdr
Els CDR lamenten la manca de gent als actes de l'1-O: «Hem folkloritzat la repressió» | Twitter | @CDRGironaSalt

 

«Com és possible que pel segon aniversari de l'1 d'Octubre el CDR de Girona sigui l'únic que convoqui i hi hagi tan poca gent?». Segons 'El Confidencial', aquest seria l'amarg missatge compartit durant el matí per algunes plataformes independentistes, després que tan sols acudissin unes 300 persones a la manifestació que havia estat convocada davant la caserna de la Guàrdia Civil a la capital gironina.

«La gent sol va a les 'festorres' de l'ANC»

Però la duresa del missatge no acabaria aquí, ja que també haurien afirmat que «la gent sol va a les 'festorres' de l'ANC. Hem folkloritzat la repressió». I és que els representants d'aquestes plataformes considerarien una autèntica «vergonya» que durant els actes siguin només «quatre gats».

«No ens vam queixar després d'un 155, ni de les repressions que vindran, i més fortes que mai», conclourien els CDR.

Una crida perquè tothom sortís al carrer

En aquest sentit, cal recordar que el manifest emès aquest matí pels comitès recollia que «l'Estat espanyol actua com una bèstia malferida», motiu pel qual feien una crida a la població amb l'objectiu que tothom sortís al carrer i aportés el seu granet de sorra a les diverses accions organitzades.

Malgrat tot, i tal com apunta 'El Confidencial', finalment els resultats no haurien estat els esperats. Però això no ha evitat que els CDR segueixin mostrant-se ferms en el seu objectiu: «Vam néixer per defensar un referèndum. Vam créixer per defensar una República. Serem qui faci tremolar a l'enemic i guanyarem. No en tingueu cap dubte. Visca la terra lliure!».

També et pot interessar...