YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

La família Franco recorrerà la decisió de traslladar les restes del dictador al Pardo

L'advocat Utrera Molina ha assegurat que s'estan vulnerant els drets humans només pel fet de dir-se Franco de cognom

Un jutge ha suspès l'exhumació de Franco
La família del dictador presentarà un recurs contra la sentència per exigir traslladar les restes a un indret privat | CatalunyaDiari.cat

L'advocat de la família de Francisco Franco, Luis Felipe Utrera-Molina, ha anunciat que recorreran al Tribunal Constitucional (TC) la decisió del Tribunal Suprem (TS) d'avalar l'exhumació del dictador del Valle de los Caídos i el trasllat de les restes al Pardo. En una entrevista a TVE, Utrera-Molina ha defensat que no es poden vulnerar els drets humans pel fet de dir-se Franco de cognom i ha avisat que la intenció és «donar la batalla fins al final» arribant, si cal, al tribunal de drets humans d'Estrasburg. «Un govern està prohibint a una família enterrar un dels seus membres allà on estableixi convenient», ha afegit.

Els familiars, «més units que mai»

L'advocat de la família ha considerat que les restes de Franco no haurien d'estar al Pardo, ja que és de titularitat pública, sinó que hauria d'estar en una sepultura privada de la família. I en aquest sentit, ha considerat que no s'està complint el decret perquè, segons ha dit, estableix que el govern espanyol només pot decidir el lloc en cas de silenci o discrepàncies dels familiars. I si alguna cosa ha aconseguit aquest cas, és que la família estigui el més unida possible, segons ha assegurat l'advocat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari