Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'arxiu de Pablo Casado

El drama de Pablo Casado amb el seu fill, en coma durant dies

El líder del PP ha recordat com de dur va ser el naixement prematur del seu segon fill

Imatge d'arxiu de Pablo Casado
Pablo Casado ha empatitzat amb Pablo Iglesias pel naixement prematur dels seus fills | Catalunya Diari

Pablo Casado, líder del PP, i Pablo Iglesias, de Unidas Podemos, tenen un discurs polític molt diferent. Tanmateix, el primer va solidaritzar-se amb l’actual vicepresident quan van néixer de forma  prematura  els seus bessons, ja que ell també va viure una experiència igual d’amarga.

Casado empatiza amb Iglesias

El mateix Casado va confessar que va sentir molta temor per la vida de Pablo, el seu segon fill, després de néixer prematurament i així ho va relatar durant una entrevista per a Telva l’any 2019: «Va pesar 730 grams i el van tenir que operar del cor  per tancar-li una vàlvula. Després va patir sèpsia i va estar tres dies en coma».

Isabel Torres, la dona de Pablo Casado, va patir problemes durant el seu embaràs i va acabar trencant aigües abans de temps: «Va estar tres setmanes immobilitzada abans de donar a llum. El noi s’aferrava a la vida d’una manera impressionant», va explicar el polític i també va recordar: «Quan va néixer era com una rateta vermella, translúcida. Les orelles enganxades, les parpelles unides... Després la pell es fa pell, les ungles es fan ungles; és impressionant, és un miracle».

Tot i la duríssima prova que la vida li va posar, el petit va aconseguir sortir endavant i per això Pablo Casado va empatitzar amb  Pablo Iglesias  quan va anunciar que els seus dos fills van néixer prematurament: «Hem estat a prop d’ells i he descobert dos superpares. Estem en les antípodes en moltes coses, però em trec el barret per com estan continuant cap endavant».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#excursionporelcampo

Una publicación compartida por Pablo Casado (@pablocasadoblanco) el

També et pot interessar...