YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

URGENT

🚨 Catalunya suma 1.490 nous casos de Covid-19 i 30 morts

L'organització del Mobile manté el congrés tot i les baixes pel coronavirus

Ja s'ha celebrat la reunió d'urgència

Vista aèria des de l'helicòpter dels Mossos del recinte que acull el Mobile World Congress
Ja s'ha pres una decisió respecte al Mobile World Congress 2020 en relació amb l'epidèmia de coronavirus | Mossos d'Esquadra

El Mobile World Congress que se celebrarà finalment a Barcelona com estava previst entre els dies 24 i 27 de febrer d'aquest 2020 tot i el perill pel coronavirus, batejat com a Covit-19. Aquesta és la decisió que ha pres la GSMA, l'associació organitzadora del MWC, en la reunió d'urgència convocada aquest dimecres al migdia. 

Mobile World Congress a Barcelona, com estava previst

El futur del MWC estava en dubte després que més de 30 grans empreses hagin decidit cancel·lar la seva participació en el congrés que aplega milers de persones a Barcelona per evitar possibles contagis per coronavirus. Però finalment s'ha decidit que continuarà endavant, tal com estava previst, amb un possible impacte econòmic d'uns 492 milions d'euros i amb la previsió de 14.100 llocs de treball temporals nous.

La preocupació pel coronavirus està damunt la taula i molts són els que han demanat que es cancel·li el congrés per evitar la possibilitat que arribi el virus a Catalunya, ja que és un esdeveniment que aplega milers de persones i al qual assisteixen també moltes empreses provinents d'Àsia. Tanmateix, finalment l'organització ha decidit continuar endavant i, a més, el Govern crida a la calma, afirmant que Barcelona està preparada i no hi ha risc.

Tot i això, més d'una trentena de companyies han decidit no assistir al congrés, per evitar exposar els seus treballadors a un possible contagi pel coronavirus. Entre totes les que han cancel·lat la seva participació trobem Orange, Nokia, British Telecom, Deutsche Telekom, Ericsson, LG, Facebook, Amazon, Cisco System, Rakuten, Intel, McAfee, Vivo, aT&T, NTT Docomo, Umidigi, Nvidia. Mentre que les asiàtiques Huawei i Xiaomi sí que assistiran.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari