Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Girauta carrega contra el PSC per no donar suport a la moció de censura: «Llepaculs, immorals i traïdors»

El diputat de C's carrega amb desqualificacions contra l'abstenció dels socialistes

Juan Carlos Girauta, en una foto d'arxiu al Congrés | EFE

 

Juan Carlos Girauta, diputat de C's per Toledo, ha qualificat aquest passat dilluns al PSC com un partit de «llepaculs 'paniaguados' barrejats amb lladres fatxendes», i no tan sols això, sinó que a més els anomena: «Traïdors, acomplexats, immorals i nacionalistes  dedicats a servir-li a Pujol el cap de l'àrea metropolitana».

El diputat no s'ha tallat

El lloc escollit per Girauta per carregar contra els socialistes catalans, després de la seva abstenció en la moció de censura proposada per C's contra Quim Torra, ha estat a xarxa social Twitter. El diputat no s'ha tallat ni un pèl i parlant en nom de tercers ha anunciat: «El PSC ha defraudat avui a molts». A ell, es veu que no, perquè assegura que el partit «ja no podia —defraudar-lo—», ja que per això el va abandonar «fa 33 anys sabent el que era». Una opinió que prossegueix enunciant tots els desqualificatius abans esmentats, des de «llepaculs» a «acomplexats», passant per «lladres fatxendes» i «traïdors».

L'opinió de Girauta no ha estat gaire ben rebuda entre els usuaris de la xarxa, qui consideren que  un polític no hauria d'incentivar l'odi ni desqualificar als companys. De fet,  Eva Granados, la portaveu del PSC al Parlament català, ha retret aquestes paraules a Girauta pocs minuts després de la seva publicació. Ho ha fet en una entrevista a 'La noche en 24 hores' de RTVE i ha lamentat: «És  lamentable que líders polítics utltizin aquestes desqualificacions cap a altres dirigents polítics».

També et pot interessar...