Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Carlos Herrera

Herrera carrega contra Rufián: «Pobre ignorant»

El periodista ha volgut criticar als partits que estan bloquejant la investidura de Sánchez a la seva editorial de les 8 h

Carlos Herrera
Carlos Herrera ha volgut criticar als partits que estan bloquejant la investidura de Sánchez a la seva editorial de les 8h | COPE.es

 

Pedro Sánchez va perdre el passat dimarts la primera volta de votacions per a la investidura per a ser president, ja que només van comptar amb l'únic vot que tenen els regionalistes de Cantàbria: 170 'no', 124 'sí' i 54 'abstencions'. Després del debat d'investidura i no haver arribat a cap pacte, Podem va decidir abstenir-se a la votació, fet que va canviar les prediccions que s'havien fet dies abans amb la possibilitat que hi hagués un pacte entre PSOE i Podem. 

Gabriel Rufián, portaveu d'ERC al Congrés, va advertir a Pedro Sánchez, durant el seu discurs de debat, que estava jugant a la «ruleta russa» i, a més, va confirmar que el seu partit li facilitarà la investidura quan hi hagi un pacte amb Podem. 

Un altre recordatori que Rufián va voler afegir al seu discurs per a Sánchez va ser sobre que el vot d'Esquerra és imprescindible per a dur a terme el seu mandat, encara que es tractin d'abstencions.

Imatge arxiu Rufián
Rufián va dir que Esquerra eren imprescindibles | Cedida

 

La crítica d'Herrera: «S'hauria de rascar els ulls!»

Carlos Herrera, periodista encarregat de l'editorial de les 8 h a la COPE, ha volgut contestar a Rufián, motivat pel discurs que va realitzar l'altre dia al Congrés durant el debat. «Rufián va fer tota mena de bajanades i va demostrar que és un pobre ignorant», ha començat dient el periodista. 

«Rufián va dir que ERC és un partit d'Estat. S'hauria de rascar els ulls! Rufián afirmant que són un partit d'Estat! També va dir que eren imprescindibles per a governar. Per descomptat, ho són, tal com estan les coses», ha afegit al seu discurs durant el seu temps d'editorial. 

Herrera ha assumit que Sánchez necessita al grup independentista i a Podem per a arribar a ser el President d'Espanya, però alhora ha dit: «Haurà de torejar amb això», fent referència al fet que serà un mandat difícil si finalment arriba a governar amb l'ajuda d'aquests dos partits.

«Serà estable?»

Per altra banda, Herrera ha volgut analitzar la situació: «si Podem vota 'sí' a Sanchez, se li sumarà l'independentisme i el post-terrorisme. Faran el que faci Podem, és un far guia per a tots ells. Tota aquella brossa s'ajuntarà», fent referència a tant Podem, com ERC i EH Bildu. 

Per acabar la seva intervenció, Herrera ha volgut deixar una pregunta a l'aire: «Iglesias tindrà la clau de l'estabilitat del Govern, però, creuen que serà estable? Serà un govern que es pugui sostenir?».

També et pot interessar...