Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joaquim Forn

La nova feina que estrenarà en qualsevol moment Quim Forn

L’exconseller pot sortir de Lledoners durant 12,5 hores al dia, els cinc dies de la setmana

Joaquim Forn
Joaquim Forn treballarà en una empresa audiovisual durant el seu permís per sortir de Lledoners | CatalunyaDiari.cat

Joaquim Forn  ja ha trobat on  treballarà durant el seu permís per sortir de la presó de Lledoners. L’empresari català Jaume Roures, administrador de l’audiovisual Mediapro, ha anunciat a través de ‘El Matí de Catalunya Ràdio’ que Forn s’unirà a la plantilla de la seva empresa.

Treball d’oficina i reunions «on calgui»

Així, Jaume Roures ha informat que  Joaquim Forn ocuparà el càrrec d’especialista en dret públic per al grup Mediapro, però, a més a més, l’empresari ha destacat que l’exconseller d’Interior no només farà feina d’oficina al departament legal, sinó que també sortirà «tantes vegades com calgui» per fer reunions durant el temps que té de permís per sortir de la presó de Lledoners.

Cal destacar que el passat dijous, la Junta de Tractament de la presó de Lledoners va acordar concedir a Joaquim Forn l'article 100.2 per treballar i podrà sortir del centre penitenciari durant  12,5 hores al dia, els cinc dies  de la setmana. A més de Forn, Bassa també podrà sortir de la presó durant tres dies a la setmana, vuit hores al dia, per tenir cura d’un familiar. Uns permisos que arriben després dels de Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Carme Forcadell, qui aquest dilluns ja ha pogut gaudir del seu primer permís.

També et pot interessar...

  • La visita més emotiva de Jordi Cuixart des que li permeten sortir de la presó
  • C's demana a Sánchez que no cedeixi al «xantatge» dels independentistes
  • Tensió a la Meridiana per manifestacions antifeixistes i ultres