Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Quim Torra

El judici a Torra per la pancarta dels «presos polítics» començarà el 18 de novembre

El pòster es va substituir el divendres passat per una nova pancarta amb el lema «Llibertat d’opinió i expressió»

Quim Torra
Quim Torra | Catalunya Diari

 

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha notificat avui al president Quim Torra que el judici per la pancarta dels «presos polítics» i el llaç groc de la façana del Palau de la Generalitat començarà el 18 de novembre. El president ha signat aquest matí el document, després que el lletrat del TSJC, Joaquim Martínez, acordés ajornar el judici previst pel 25 i 26 de setembre.

El TSJC jutjarà el president per desobediència a les resolucions de la Junta Electoral Central sobre la presència de llaços grocs als edificis de la Generalitat en període electoral.

Nova pancarta al Palau

El dilluns passat el TSJC va notificar a Torra el requeriment perquè retirés la pancarta que reclamava la llibertat dels líders polítics empresonats. El divendres a la tarda, dos treballadors de la Generalitat, van retirar la pancarta. Poc després el cantautor i exdiputat Lluís Llach, el periodista i exdiputat Antoni Baños, l’actriu Sílvia Bel, i la portaveu Somescola, Teresa Casals, van penjar una  nova pancarta al Palau de la Generalitat amb el lema «Llibertat d’opinió i d’expressió.  Article 19 de la Declaració Universal dels Drets Humans».

També et pot interessar...