Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

JxCat allarga la mà a Pedro Sánchez per donar suport a la seva investidura

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que la formació està «en condicions» de fer aquest pas

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet | CatalunyaDiari.cat

 

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha assegurat que JxCAT està «en condicions d'afavorir» un govern entre PSOE i Podem. «Reiterem que estem en condicions d'afavorir un govern a l'Estat que estigui composat per qui ha guanyat les eleccions i acompanyat de qui més se li assembla ideològicament», ha afirmat en declaracions a TV3.

El conseller ha criticat que hi hagi un govern «en funcions dees de fa molts mesos» i ha assegurat que volen «que hi hagi algú a l'altra banda de la taula». D'altra banda, ha apostat per la «creació estructurada formal» de JxCAT, on formin part el PDeCAT i la Crida.

Pedro Sánchez no veu necessari «el vot» de JxCat i ERC

Cal recordar que, en una entrevista publicada aquest cap de setmana, el president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha volgut distanciar-se dels partits independentistes, assenyalant que hi ha altres fórmules d'aconseguir tirar endavant la investidura.  «No fa falta el seu vot. Amb l'abstenció de PP i C's hi ha govern», ha assenyalat el socialista. 

També et pot interessar...