Laura Borràs, diputada de JxCat, a les rodalies del Congrés.

Borràs a ERC: «Els independentistes hem d’anar junts, encara que puguem discrepar»

«L’única opció és un estat propi», ha insistit la líder de JxCat a Madrid

La portaveu de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats, Laura Borràs, assegura que l’única opció és «un estat propi» i que, per això, «cal que les forces independentistes anem juntes, encara que puguem discrepar». Durant la seva intervenció al ple de pròrroga de l’Estat d’Alarma, Borràs ha dit que cal unitat entre els independentistes encara que «hi hagi coses que ens puguin molestar, com el discurs de Rufián», que qualificat «d’ofensiu» i de tenir la mirada posada en el passat.

Laura Borràs: «No podem prescindir de ningú i hem de deixar d’atacar-nos a nosaltres mateixos»

«No podem prescindir de ningú i hem de deixar d’atacar-nos a nosaltres mateixos per, en tot cas, senyalar a qui impedeix, amb totes les seves artimanyes, que puguem sobreviure com a nació», ha afirmat. Laura Borràs també ha defensat el seu ‘no’ a la sisena pròrroga perquè no poden «donar una abstenció» a canvi «d’una promesa de tornar les competències».

La portaveu de JxCat ha dit a Sánchez que el seu posicionament s’ha mogut però per «amb una mà pactar que les CCAA gestionin la fase 3 i, amb l’altra, que les mesures siguin iguals a tot l’estat espanyol». «Com a molt, potser li donarem les gràcies per haver-nos tornat el que no ens havia d’haver tret però no li donarem per haver atropellat l’autogovern», li ha etzibat Borràs.

«L'aliança amb C's és la nova normalitat»

En aquest sentit, Borràs  ha dit que no han escoltat les seves propostes i que, per contra, han optat «per altres acords més contradictoris i abstractes». «Aquesta aliança amb C's ja no és un accident ni una casualitat, és la nova normalitat», ha reblat la líder de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats.