Laura Rosel i Toni Cruanyes presentaran un especial per la resposta a la sentència

Després de nombroses crítiques a la televisió catalana, estrenen un especial a les reaccions a la sentència del procés

Laura Rosel i Toni Cruanyes
Laura Rosel torna a TV3 junt a la gran estrella actual, Toni Cruanyes | Twitter (@enganxats_)

Durant les últimes setmanes, TV3 ha viscut moments amb moltes sensacions diferents. Per una banda, han batut rècords d'audiència en tots els programes després que es fes pública la sentència que condemnava a fins a 13 anys de presó a diversos polítics catalans. Per altra banda, també han rebut moltes crítiques d'una part dels ciutadans, els quals consideraven que eren insuficients les cobertures de tots els aldarulls que s'estaven realitzant arreu del territori. 

Potser ha estat pel cúmul de totes aquestes circumstàncies que la cadena catalana ha decidit estrenar un especial el pròxim diumenge a la nit, després del Telenotícies: 'El segon octubre. Sentència i reacció', presentat per Toni Cruanyes i Laura Rosel, la qual torna a la televisió. 

Un programa amb opinions d'experts i periodistes que ho han viscut en primera persona

Laura Rosel torna a l'emissora catalana després que fos acomiadada del FAQS. Quan va deixar de ser presentadora del programa estrella dels dissabtes a la nit, se li va prometre que seria l'encarregada de presentar nits especials, però fins ara només ho va fer en un programa sobre el feminisme.

Per altra banda, l'actual gran estrella de TV3, Toni Cruanyesés l'aposta segura per aquest format que s'estrenarà diumenge. També hi col·laboraran com a tertulians periodistes que han cobert els aldarulls, com ara Fàtima Llambrich, de la mateixa casa; Mayka Navarro, de 'El programa de Ana Rosa'; i Jordi Borràs, famós fotoperiodista.

També comptaran amb altres veus expertes sobre la matèria: Laia Serra, advocada i experta en Drets Humans; el filòsof Xavier Antich; i Sonia Andolz, experta en resolució de conflictes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari