Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
lorena-roldan

Lorena Roldán s'ofereix a substituir Torra en la seva reunió amb Sánchez

El tuit de la líder de C's a Catalunya ha generat burles i missatges de suport

Aquest matí saltaven les alarmes en fer-se públic que Pedro Sánchez ajornava la taula de negociació amb la Generalitat fins que hi hagués un nou govern català. Les reaccions han estat immediates, en especial per part d'ERC, que denunciava l'«incompliment» de l'executiu espanyol. Unes hores més tard,  Sánchez ha reculat i ha afirmat que hi hauria negociació abans de les eleccions catalanes. 

El que sí que no ha estat posat en dubte en cap moment ha estat la reunió que mantindrà el president del govern espanyol amb Quim Torra, programada pel pròxim 6 de febrer a Barcelona. Una trobada molt esperada, a la qual alguns voldrien donar un gir.

Lorena Roldán, líder de C's a Catalunya, ha demanat a Sánchez via Twitter que es reuneixi amb ella i no amb el president de la Generalitat, com a representant del primer partit de Catalunya que es considera. «Moltíssims catalans necessiten que se'ls protegeixi davant els abusos del separatisme», ha declarat en la publicació. 

Burles i missatges de suport a la xarxa

Com era d'esperar,  la idea deRoldán ha dividit la xarxa entre aquells que han expressat burles envers la proposta  i aquells que aprovarien el canvi de Torra per la líder de C's en la reunió per solucionar el conflicte català.

També et pot interessar...