Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un contenidro cremant a plaça Urquinaona el 27 de gener del 2020

Tornen les barricades i els contenidors cremats al centre de Barcelona

Unes 300 persones s'han concentrat aquest dilluns a les portes del legislatiu en suport al president Quim Torra

Actualització 27/1/2020 a les 20.03 hores

Agents de la BRIMO estan realitzant identificacions de cinc dels joves que han participat en la manifestació del centre de Barcelona. D'altra banda, els Bombers han apagat els diversos contenidors incendiats mentre agents dels Mossos d'Esquadra retiren les barricades de l'avinguda Diagonal amb Pau Claris.

Actualització 27/1/2020 a les 19.45 hores

Un altre dels trams cèntrics barcelonins tallats per la protesta ha estat la Gran Via de les corts catalanes. Allí els concentrats també  han incendiat algun dels contenidors  que prèviament havien utilitzat per fer barricades.

Actualització 27/1/2020 a les 19.30 hores

Els manifestants que s'han concentrat a plaça Urquinaona  han cremat un contenidor poc abans d'anunciar que donaven per finalitzada la concentració per falta de gent. Minuts després els concentrats s'han dispersat.  Els Bombers han apagat el contenidor cremat.

Actualització 27/1/2020 a les 18.54 hores

El desplaçament dels manifestants està afectant la mobilitat a la ciutat de Barcelona i  ha obligat a tallar la plaça Urquinaona, la plaça Tetuan i l'Arc de Triomf. També ha afectat les línies d'autobús que circulen per aquest tram que han estat desviades.

Actualització 27/1/2020 a les 18.35 hores

Els manifestants que s'han concentrat aquesta tarda davant del Parlament per protestar en contra de la retira de l'acta de diputat del president Quim Torra, han decidit desplaçar-se fins a la plaça Urquinaona. 

Unes 300 persones s'han concentrat davant del Parlament

Unes 300 persones s'han manifestat aquest dilluns a les portes del Parlament de Catalunya. A l'interior de la cambra se celebrava un Ple marcat per la tensió, durant el qual s'ha confirmat la retirada de l'escó del president Quim Torra.

La sessió ha acabat amb la seva suspensió fins a la pròxima setmana, moment en què una part dels concentrats  s'han desplaçat cap a la  sortida de la Ciutadella que dona a l'estació de França.  Allà, diverses persones han començat a moure contenidors per bloquejar-la i tallar el carrer  de davant de l'estació de ferrocarrils, tot això davant dels efectius de la BRIMO dels Mossos. 

També et pot interessar...