Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Maragall acusa Colau d'«enganyar»: «El tripartit d'esquerres és un pur artifici»

Maragall demana a Colau que deixi d'«enganyar» als barcelonins

El candidat d'ERC ha assegurat que el tripartit d'esquerres que defensa l'alcaldessa «és un artifici»

Maragall acusa Colau d'«enganyar»: «El tripartit d'esquerres és un pur artifici»
Maragall acusa Colau d'«enganyar»: «El tripartit d'esquerres és un pur artifici» | Catalunya Diari

 

El candidat d'ERC a l'alcaldia de Barcelona, Ernest Maragall, ha instat la líder de Barcelona en Comú, Ada Colau, a reprendre les converses per impulsar un acord a l'Ajuntament de Barcelona entre les dues formacions, després que els comuns hagin insistit que la seva prioritat, a Barcelona, és un tripartit d'esquerres amb ERC i el PSC, una opció que sumaria una àmplia majoria de 28 regidors en un plenari de 41.

«Ara ja sabem que ella vol ser alcaldessa»

En roda de premsa a la seu d'ERC després d'haver-se reunit aquest divendres amb Colau, Maragall ha tancat la porta al tripartit d'esquerres que reclama Colau, en considerar que és un «artifici retòric» i ha reclamat a l'alcaldessa en funcions que deixi d'«enganyar a la ciutadania» amb aquesta proposta. Segons Maragall, la reunió que han mantingut els dos polítics ha estat «clara, franca i concreta»: «Ara ja sabem que ella vol ser alcaldessa, i també sabem que només ho pot ser si aconsegueix els vots del PSOE i de Valls». 

No negociarà fins que deixi de «flirtejar» amb Valls i Collboni

La reunió i la compareixença de Maragall ha arribat després que el republicà anunciés que deixava les negociacions amb Colau fins que deixés de «flirtejar» amb Valls i Collboni. Amb tot, Maragall ha emplaçat Colau a aclarir si acceptarà els vots del Barcelona pel Canvi-Cs i del PSC per ser escollida alcaldessa i ha constatat que si es presenta a la investidura,  vol dir que demana el vot a aquestes formacions. 

També et pot interessar...