Jordi Pujol i Marta Ferrusola, la seva dona, caminant

Marta Ferrusola segueix ingressada en estat greu a la Vall d'Hebron arran d'una caiguda

La dona de Jordi Pujol va patir un aparatós accident domèstic a Queralbs

L'esposa del president de la Generalitat, Jordi Pujol, Marta Ferrusola, segueix ingressada en estat greu a l'Hospital de Vall d'Hebron de Barcelona, han  informat fonts del centre aquest diumenge. Recordem que, en un primer moment, va ser traslladada a l'Hospital de Campdevànol, però una avaluació més atenta de les seves ferides van obligar a traslladar-la a la ciutat comtal

Marta Ferrusola segueix ingressada en estat greu

Així, roman en el centre mèdic en el qual va ingressar el dissabte a la tarda a causa d'una caiguda a la seva casa a Queralbs, a la comarca del Ripollès, i per la qual va ser intervinguda en aquest mateix hospital, segons va avançar 'El Món'. Ferrusola té 85 anys, és mare de set fills amb Jordi Pujol i es troba actualment processada per l'Audiència Nacional.

Segon accident domèstic en tres anys

Aquest és el segon accident que Ferrusola pateix en tres anys. De fet, justament el 31 de juliol de 2017 va haver de ser atesa d'urgències a l'Hospital de Campdevànol. La dona de l'expresident va patir un fort cop al  tòrax en una caiguda, també a la seva casa d'estiu a Queralbs. El seu estat no era greu i el mateix dia al cap de poques hores ja va ser donada d'alta.


Fa just dues setmanes el jutge de l'Audiència Nacional José de la Mata va tancar la  instrucció de la peça principal del 'cas Pujol' i va proposar jutjar tota la família –l'expresident, Ferrusola i els seus set fills- per organització criminal. Concretament, el jutge acusa la família del president d'aprofitar la seva posició privilegiada a la societat i política per «acumular un patrimoni desmesurat, directament relacionat amb percepcions econòmiques derivades d'activitats corruptes».

De fet, en aquest sentit, el Parlament de Catalunya va aprovar per unanimitat el passat 16 de juny demanar al president Jordi Pujol que «regularitzi de manera immediata i voluntària» els diners que «hauria defraudat fiscalment». Es tractava d'una resolució presentada per Ciutadans (C's), i que va aprovar la Comissió d'Afers Institucionals (CAI).