Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El líder del PSC, Miquel Iceta, durant un acte amb el logo del seu partit al darrere el 9 de febrer de 2020

Miquel Iceta reconeix que «no és bo» que Oriol Junqueras estigui a la presó

El líder del PSC ha sortit en defensa de la taula de diàleg del govern espanyol i la Generalitat

El líder del PSC, Miquel Iceta, durant un acte amb el logo del seu partit al darrere el 9 de febrer de 2020
Miquel Iceta ha reconegut que «no és bo» que Oriol Junqueras estigui a presó | cedida

Miquel Iceta ha sortit aquest diumenge en defensa de la taula de diàleg entre el govern espanyol i la Generalitat, assenyalant que es tracta de la «millor manera» de superar el conflicte polític a Catalunya. En aquest sentit, el líder del  PSC considera que és important asseure's a parlar «amb qui no pensa com tu», tot i que ha reconegut que «no pot» garantir que tingui  èxit

Iceta reconeix que «no és bo» que Junqueras estigui a la presó

A més a més, Miquel Iceta també s'ha referit al líder d'Esquerra Republicana(ERC), Oriol Junqueras, sobre qui ha reconegut que «no és bo» que estigui a la presó de Lledoners. Ara bé, ha demanat al sobiranisme «una reflexió» sobre tot allò que s'ha fet malament, i ha criticat les crides reiterades d'«ho tornarem a fer». Ja en clau electoral, el socialista ha insistit que «no serà revengista». 

El PSC, un dels beneficiats per l'avançament electoral

Cal recordar que en les darreres hores, i encara sense una data concreta al calendari, 'La Vanguardia' ha publicat una enquesta que ajuda a formar-nos una idea sobre com quedaria el Parlament després dels comicis.

En aquest sentit, si bé es mantindria la majoria independentista, amb ERC al capdavant, el PSC seria un dels grans guanyadors d'aquestes futures eleccions. La formació de Miquel Iceta guanyaria almenys 10 escons, passant dels 17 als 27, col·locant-se com a segona força a la cambra catalana.

També et pot interessar...