Albert, el Mosso independentista, polèmic per promocionar un acte contra la justícia espanyola

L'acte es deia 'Togues de la infàmia i la injustícia' i estava obert a tothom

Albert Donaire
No és la primera vegada que Albert Donaire és criticat per la seva ideologia | Twitter

El coordinador de Mossos per la república, Albert Donaire, també conegut a les xarxes per alguns usuaris com el 'mosso indepe' ha tornat a generar polèmica. Aquesta vegada ha encès a alguns usuaris de Twitter arran d'una publicació promocionant una festa a Porqueres anomenada 'Togues de la infàmia i la injustícia'.

En el cartell de la publicació apareixen els líders dels diferents partits polític espanyols, Santiago Abascal, Pablo Casado, Albert Rivera i Pedro Sánchez com a seguidors de Francisco Franco, qui va davant. Acompanyant la imatge, Donaire escriu: «Avui toca anar a fer manualitats. Som-hi!». 

L'acte principal era un taller de confecció de togues

L'acte, celebrat dissabte, va ser organitzat per l'Ajuntament de Porqueres, Òmnium i l'ANC entre altres, i era una 'festa de la carmanyola' on els assistents es portaven el menjar per passar el dia i dinar amb els altres assistents. La polèmica ve de l'acte principal, un taller de confecció de togues amb interpretació lliure com a crítica a la justícia espanyola.

La intenció era que cadascú fes la toga a la seva manera, se la posessin i després cadascú fer una paròdia, fent així una crítica a la realitat social en la qual es veu immersa Catalunya. El gest de Donaire ha estat criticat per molts usuaris perquè incitava a la gent a participar a un acte aque alguns han titllat d'«escarni a la Justícia». Amb alguns d'aquests mateixos usuaris, ja hi havia tingut problemes amb anterioritat i fins i tot hi ha una causa oberta.

També et pot interessar...


Comentaris
Joan
Perquè no pugeu el nivell intelectual de les noticies i deixeu de ser "el caso" amb ganivetades i demés. Centreu-vos en noticies de qualitat, cada cop esteu més aprop de la premsa superficial que tan de moda ens rodeja.

envia el comentari