Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Albert Donaire

Albert, el Mosso independentista, polèmic per promocionar un acte contra la justícia espanyola

L'acte es deia 'Togues de la infàmia i la injustícia' i estava obert a tothom

Albert Donaire
No és la primera vegada que Albert Donaire és criticat per la seva ideologia | Twitter

 

El coordinador de Mossos per la república, Albert Donaire, també conegut a les xarxes per alguns usuaris com el 'mosso indepe' ha tornat a generar polèmica. Aquesta vegada ha encès a alguns usuaris de Twitter arran d'una publicació promocionant una festa a Porqueres anomenada 'Togues de la infàmia i la injustícia'.

En el cartell de la publicació apareixen els líders dels diferents partits polític espanyols, Santiago Abascal, Pablo Casado, Albert Rivera i Pedro Sánchez com a seguidors de Francisco Franco, qui va davant. Acompanyant la imatge, Donaire escriu: «Avui toca anar a fer manualitats. Som-hi!». 

L'acte principal era un taller de confecció de togues

L'acte, celebrat dissabte, va ser organitzat per l'Ajuntament de Porqueres, Òmnium i l'ANC entre altres, i era una  'festa de la carmanyola' on els assistents es portaven el menjar per passar el dia i dinar amb els altres assistents. La polèmica ve de l'acte principal, un taller de confecció de togues amb interpretació lliure com a crítica a la justícia espanyola.

La intenció era que cadascú fes la toga a la seva manera, se la posessin i després cadascú fer una paròdia, fent així una crítica a la realitat social en la qual es veu immersa Catalunya. El gest de Donaire ha estat criticat  per molts usuaris perquè incitava a la gent a participar a un acte aque alguns han titllat d'«escarni a la Justícia». Amb alguns d'aquests mateixos usuaris, ja hi havia tingut problemes amb anterioritat i fins i tot hi ha una  causa oberta.

També et pot interessar...