Pere Aragonès presentarà un acord pels pressupostos la setmana que ve

El vicepresident del Govern valora que són uns comptes entre formacions polítiques «diverses»

El vicepresident del Govern, Pere Aragonès, ha anunciat que la setmana vinent presentarà un acord de pressupostos a la Generalitat. Aragonès ha remarcat el fet d'haver-se assegut a la mateixa taula formacions polítiques amb posicions ideològiques «diverses» i ha destacat que es tracta d'uns comptes que han de servir perquè «la gent visqui millor». 

Aragonès pretén fer front al canvi climàtic

«Fa quinze anys que no s'arribava a un acord d'aquestes característiques» ha assenyalat el vicepresident del Govern, que ha remarcat que la funció d'Esquerra és la d'actuar com a «trencagels» però també la de «fomentar el país». Aragonès ha explicat que aquests pressupostos serviran per defensar els serveis públics, recuperar la inversió en infraestructures o per fer front al canvi climàtic.

Reivindica els republicans com a «trencagels»

El vicepresident del Govern ha fet l'anunci dels comptes en l'elecció de Pau Presas com a nou president d'Esquerra a Girona. Aragonès ha destacat la feina que fa el partit a la demarcació com a «punta de llança».

Uns pressupostos que Aragonès ha tancat amb els comuns i que, a criteri seu, feia quinze anys que no es presentaven uns comptes d'aquestes característiques. De fet, el vicepresident ha reivindicat el paper dels republicans com a «trencagels» amb relació a la taula de negociació a la qual han arribat amb el govern espanyol, però també com a «element de cohesió del país».

  

  

«per responsabilitat han hagut de prendre decisions que Twitter no entén en moltes ocasions»

  

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari