MINUT A MINUT

👉 Totes les reaccions a la sentència del procés

ÚLTIMA HORA

🚨 Nova euroordre contra Puigdemont

Putin, sobre Catalunya: «No volem que s'enfonsi cap país europeu»

«En absolut estem interessats que els països europeus es desmembrin uns darrere els altres»
Putin, sobre Catalunya: «No volem que s'enfonsi cap país europeu» | CatalunyaDiari.cat

 

«No vull que s'enfonsi cap país europeu». Així ho ha assegurat el president de Rússia, Vladímir Putin, quan aquest dijous ha estat preguntat a Moscou sobre l'intent d'independència a Catalunya. El president rus s'ha reunit amb els màxims responsables de les principals agències de notícies del món per analitzar la situació internacional en el marc del Fòrum Econòmic Internacional de Sant Petersburg, a Rússia.

 

A més, durant  l'entrevista amb els principals responsables de les agències de notícies mundials, entre les quals es trobava l'agència Efe, Putin ha dit que desconeixia que l'ambaixador espanyol a Rússia, Fernando Valderrama, hagués estat citat en protesta per unes declaracions del ministre d'Afers exteriors en funcions, Josep Borrell.

 

«Rússia no és una amenaça»

«És un deliri absurd dir que Rússia és una amenaça»,ha afirmat Putin, en referència a les paraules pronunciades per Borrell, qui va dir en un diari espanyol: «El nostre aliat ens gira l'esquena, el nostre vell enemic, Rússia, ens torna a dir 'aquí estic jo', i torna a ser una amenaça, i la Xina apareix com un rival».

 

També et pot interessar...

Comentaris