Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ana Rosa Quintana al plató de Telecinco

Sorpresa majúscula per la proposta de Mariano Rajoy a Ana Rosa

«Podem fer un partit vostè i jo i tindríem més vots que altres», li ha suggerit l'exlíder del PP

L'expresident del govern espanyol, Mariano Rajoy, no deixa de sorprendre. Ara, que es presenta com a escriptor del llibre 'Una España mejor', està duent a terme una gira per diferents platós de televisió amb l'objectiu de promocionar la seva obra.

En aquest sentit, Rajoy ha tingut l'oportunitat d'assistir aquest mateix dimecres a 'El programa de Ana Rosa', a Telecinco, i davant la sorpresa del públic, li ha fet una proposta política a la coneguda periodista. Així doncs, l'exlíder del PPha convidat a Ana Rosa a crear un nou partit polític junts. «Podem fer un partit vostè i jo i tindríem més vots que altres», li ha suggerit.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Ana Rosa, cansada de la situació política del país

Per la seva banda, la periodista li ha contestat que: «Jo ja vaig dir que volia fer el partit d'Usera». I és que, tal com ella ha manifestat en més d'una ocasió, està cansada del panorama polític actual i exigeix que «em representin com ens comportem els ciutadans». Més enllà d'aquesta proposta que caldrà veure si a la llarga es fa realitat o no, Rajoy ha aprofitat la seva visita a Mediaset per analitzar la situació política del país.

En aquest punt, el popular ha recriminat l'actitud del PSOE i Pedro Sánchez per intentar pactar amb «l'extrema esquerra i els independentistes» i, a la vegada, s'ha sorprès de la constitució de la Mesa del Congrés que va tenir lloc aquest passat dimarts.

VOX entra a la Mesa del Congrés

Precisament, cal recordar quVOX ha obtingut finalment una vicepresidència a la Mesa del Congrés gràcies al fet que PSOE i Podem no han presentat un tercer candidat a les vicepresidències. Malgrat que ERCJxCAT han donat suport als candidats de Podem per reforçar el cordó sanitari, el fet que el PSOE i Podem hagin concentrat el seu vot en Alfonso Rodríguez Gómez de Celis (PSOE) i Gloria Elizo (Podem) per aconseguir les vicepresidències primera i tercera i no hagin presentat un tercer candidat ha deixat la vicepresidència segona per a Ana Pastor (PP) i la quarta per a Ignacio Gil-Lázaro (VOX ).

També et poden interessar...