Albert Rivera elogia la figura de la família en un acte a València

El líder de la formació taronja defensa que tenir una família «no pot ser un miracle, sinó un dret»
Albert Rivera elogia la figura de la família en un acte a València | TVE

 

Albert Rivera sempre està en boca de tothom. Sigui per les intervencions que fa en programes de televisió, o bé per les «armes secretes» que utilitza a l'hora d'assistir als debats electorals, el cert és que el líder de la formació taronja sempre està situat en el punt de mira. Al llarg dels últims dies, però, han sorgit infinitat de rumors sobre la possibilitat que estigui esperant el seu primer fill amb Malú, i els mitjans esperen qualsevol pista o indici que pugui acabar de confirmar o desmentir aquesta classe d'informació.

 

Ara, Rivera ha compartit una publicació al seu compte d'Instagram que podria ser susceptible de tota classe d'interpretacions. I és que, després de dur a terme un dels actes emmarcats en la campanya del seu partit a València, el xicot de Malú ha volgut lloar i defensar la figura de la família.

 

 

Considera que la família «ha de ser un dret»

«Ahir vaig viure un dels esdeveniments més bonics que hem fet des que estic embarcat en aquest projecte: el projecte ciutadà per les famílies». Amb aquestes paraules, el líder de C's començava un discurs en el qual defensava que formar una família «ha de ser un dret».

 

Rivera, a més, feia patent la seva voluntat de «ser el president que estigui al costat de les vostres famílies, facilitant-vos el vostre dia a dia». En aquest sentit, el president taronja apel·lava a totes les famílies possibles: «Famílies monoparentals, nombroses, LTGBI, amb custòdia compartida, amb fills adoptats, parelles de fet... per a mi, mereixeu un tracte digne i suport».

 

«Una família és una llar i molt d'amor»

El text concloïa amb les següents paraules: «Al cap i a la fi, una família és una llar i molt d'amor». En aquest sentit, algunes veus ja apunten que el text podria guardar cert paral·lelisme amb la vida personal i privada del polític, però el cert és que mentre que ell o Malú no confirmin la notícia, les incògnites seguiran planant sobre la parella.

 

 

 

També et pot interessar...