Albert Rivera al debat

Albert Rivera elogia la figura de la família en un acte a València

El líder de la formació taronja defensa que tenir una família «no pot ser un miracle, sinó un dret»

Albert Rivera sempre està en boca de tothom. Sigui per les intervencions que fa en programes de televisió, o bé per les «armes secretes» que utilitza a l'hora d'assistir als debats electorals, el cert és que el líder de la formació taronja sempre està situat en el punt de mira. Al llarg dels últims dies, però, han sorgit infinitat de rumors sobre la possibilitat que estigui esperant el seu primer fill amb Malú, i els mitjans esperen qualsevol pista o indici que pugui acabar de confirmar o desmentir aquesta classe d'informació.

Ara, Rivera ha compartit una publicació al seu compte d'Instagram que podria ser susceptible de tota classe d'interpretacions. I és que, després de dur a terme un dels actes emmarcats en la campanya del seu partit a València, el xicot de Malú ha volgut lloar i defensar la figura de la família.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ayer viví uno de los actos más bonitos que hemos hecho desde que estoy embarcado en este proyecto : el encuentro ciudadano por las familias. Formar una familia no puede ser un milagro, tiene que ser un derecho. Por eso la ley más importante de la nueva legislatura tiene que ser la que consolide ese derecho. Y ayer todos ellos nos demostraron contando sus experiencias que se lo ponen muy difícil, pero que Sí se puede, a pesar de todo. Yo quiero ser el presidente que esté al lado de vuestras familias, facilitando vuestro día a día, no poniéndolo aún más difícil. Familias monoparentales, familias numerosas, familias LGTBI, familias con custodia compartida, familias con hijos adoptados, parejas de hecho... para mi todas merecéis un trato digno y apoyo en vez de trabas. Al fin y al cabo una familia es un hogar y mucho amor #Familias #Monoparentales #LGTBI #CustodiaCompartida #Adopciones #Vamos #EspañaEnMarcha

Una publicación compartida de Albert Rivera Díaz (@albertriveradiaz) el

Considera que la família «ha de ser un dret»

«Ahir vaig viure un dels esdeveniments més bonics que hem fet des que estic embarcat en aquest projecte: el projecte ciutadà per les famílies». Amb aquestes paraules, el líder de C's començava un discurs en el qual defensava que formar una família «ha de ser un dret».

Rivera, a més, feia patent la seva voluntat de «ser el president que estigui al costat de les vostres famílies, facilitant-vos el vostre dia a dia». En aquest sentit, el president taronja apel·lava a totes les famílies possibles: «Famílies monoparentals, nombroses, LTGBI, amb custòdia compartida, amb fills adoptats, parelles de fet... per a mi, mereixeu un tracte digne i suport».

 

«Una família és una llar i molt d'amor»

El text concloïa amb les següents paraules: «Al cap i a la fi, una família és una llar i molt d'amor». En aquest sentit, algunes veus ja apunten que el text podria guardar cert paral·lelisme amb la vida personal i privada del polític, però el cert és que mentre que ell o Malú no confirmin la notícia, les incògnites seguiran planant sobre la parella.

 

També et pot interessar...