Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Inés Arrimadas a la sala de premsa del Congrés dels Diputats el 16 de desembre de 2019.

Rivera, indignat amb Arrimadas pel suport de C's a la pròrroga de l'estat d'alarma

Girauta ha verbalitzat la decepció del sector més afí a l'exlíder de la formació

Inés Arrimadas a la sala de premsa del Congrés dels Diputats el 16 de desembre de 2019.
Inés Arrimadas veu com Rivera critica de manera velada la seva primera gran decisió al capdavant de Ciutadans. | Europa Press

Quan el moment més profund de la crisi de Ciutadans semblava haver amainat, s'ha obert una nova escletxa entre els diversos sectors del partit pel suport de la formació, ara ja presidida per Inés Arrimadas, a la pròrroga de l'estat d'alarma proposada pel govern espanyol de Pedro Sánchez. Tant és així que dos pesos pesants del partit n'han estripat el carnet: es tracta de l'exdiputat al Congrés Juan Carlos Girauta i l'exdiputada al Parlament i exregidora a Barcelona, Carina Mejías.

Rivera critica indirectament la pròrroga de l'estat d'alarma a Twitter

Qui no ha fet cap aparició pública —i és lògic, està retirat de la política activa— és l'expresident de Ciutadans, Albert Rivera. Què en pensa sobre el gir d'Arrimadas  en suport al govern és tota una incògnita, si bé el seu entorn confirma que es troba molt enfadat per la decisió, segons publica 'Esdiario'. Rivera  dona una pista a través del seu compte de Twitter, en forma d'article crític amb la pròrroga de l'estat d'alarma:

 

Girauta, del sector més 'riverista', mostra la seva posició

Qui sí que ha parlat ha estat Juan Carlos Girauta, que podria representar molt bé el que passa pel cap els darrers dies a Albert Rivera: sempre se'ls havia considerat de la mateixa línia dins del partit. L'exdiputat ha estat contundent: «Era el moment per retratar el govern en tots els seus abusos i dir-li que fins aquí han arribat». 

«I votes a favor? A canvi de què? Que paguin els ERTO? Que s'atreveixin a no pagar-los! Però quina ximpleria és aquesta! D'una reunió setmanal? És a dir, que ja no la calumniaran en els mitjans de comunicació del règim. Vaja, d'això es tractava. I no és una crítica personal», ha afirmat, contundent.