Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosa Maria Sardà recollint un Goya

Rosa Maria Sardà carrega contra el Govern de Torra i els aldarulls de Barcelona

L’actriu assegura que el Govern de Torra qualifica de «valents» els qui «cremen contenidors»

Rosa Maria Sardà recollint un Goya
Rosa Maria Sardà ha optat per tornar a criticar l'independentisme | EFE

Rosa Maria Sardà no és de les que es mossega la llengua. L’actriu és una de les veus catalanes més reconegudes en contra de la independència i, entrevistada per ‘La Vanguardia’, no ha volgut deixar passar l’ocasió de carregar contra el govern de Quim Torra i l’acció dels CDR durant les setmanes d’aldarulls a Barcelona. «Em fan molta gràcia aquests noiets que diuen ara que vivim en una ‘dictadura’. Dictadura? Ja, ja, ja», sentencia Sardà en primera instància.

Al fil de la qüestió, però, l’actriu va més enllà i diu: «Permeteu-me que rigui. Si estiguéssim en una dictadura no podries estar cremant contenidors sense anar de cap a la presó. Si tot això ho estiguessin cremant els de Vox, s’hauria acabat ràpid, però  el Govern català és exactament el que vol que facin, per això no s’acaba. Els cataloguen de valents, enlloc de vàndals».

Sardà, una veu activa en contra del sobiranisme

Ja va demostrar-ho ara tot just fa un any, quan Sardà va explicar en una entrevista a ‘El País’ que els presos catalans «tenen molta cara i no són víctimes». Les declaracions de la germana del periodista Xavier Sardà van aixecar gran polseguera, a més a més, perquè també va assenyalar els qui van optar per marxar de Catalunya preveient el seu empresonament: «Els exiliats tenen molta cara i molt victimisme. No són víctimes de res, han escollit el seu destí».

També et pot interessar...