Sánchez demana precaució: «El virus no ha desaparegut, hem de conviure-hi durant la desescalada»

El president espanyol ha compregut aquest migdia a la Moncloa per assegurar que «l'estat d'alarma funciona»

El president del govern espanyol, Pedro Sánchez
El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, en una roda de premsa al Palau de la Moncloa. | Europa Press

El president espanyol, Pedro Sánchez, ha compregut aquest migdia a la Moncloa per assegurar que «l'estat d'alarma funciona», ja que així ho demostren les darreres dades sobre les defuncions per coronavirus a Espanya. El president, en aquesta línia, s'ha referit a la digitalització, la transició ecològica, l'enfortiment del sistema educatiu, l'impuls de la ciència, el fet de millorar el mercat de treball i un sistema fiscal més fort com a motors espanyols per a poder superar la crisi

Sánchez aludeix a la cogovernança entre CCAA

Sánchez, que ha donat les «gràcies» a la societat espanyola per com ha afrontat aquest estat d'alarma, ha parlat també d'una desescalada «asimètrica», «gradual» i «coordinada pel govern d'espanya i cogovernat amb les comunitats autònomes». «La desescalada serà guiada per la prudència», ha comentat un Sánchez que ha parlat del risc que hi ha de tornar al confinament sinó es compleixen els criteris de sanitat de la desescalada. 

«El virus no ha desaparegut, hem de conviure-hi durant la desescalada», ha dit. Sánchez, finalment, també ha demanat precució a totes les regions que dilluns enceten la fase 1. 


Comentaris

envia el comentari