Sánchez oferirà una oferta als partits per fer govern 48 hores després de les eleccions

«El principal problema polític que té Espanya es diu bloqueig. No hi ha més temps a perdre. Atur, dependència, violència de gènere, igualtat...»

Pedro Sánchez
Pedro Sánchez ha demanat el vot en les eleccions del 10-N | Catalunya Diari

El líder del PSOE i president del govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, ha presentat aquest diumenge un document de cinc pàgines per «avançar i vèncer el bloqueig». En el text, Sánchez avança que si guanya les eleccions del 10-N es compromet a fer una oferta a tots els partits «en un termini de 48 hores» per fer govern en un mes. «L'objectiu és formar al desembre un govern progressista, unit i coherent en els grans temes nacionals i que no depengui del vot dels independentistes», s'assegura en el document, que s'ha presentat just abans de la intervenció del líder del PSOE en un míting a Alcorcón.

«El principal problema polític que té Espanya es diu bloqueig. No hi ha més temps a perdre. Atur, dependència, violència de gènere, igualtat... tots aquests desafiaments no els resoldrem si no hi ha govern i torna a triomfar el bloqueig», ha avisat Sánchez davant la militància madrilenya.

Concentrar el vot el 10-N

«Per tant, és molt important que el 10-N concentrem el vot en l'única opció política que pot garantir que hi hagi un govern viable, que és el Partit Socialista», ha insistit el president del govern en funcions. Davant un PSOE que «anteposa les necessitats del país a les del partit», Sánchez ha disparat contra «els clàssics».

«Un Pablo Iglesias obsessionat per la gran coalició del PSOE amb el PP, passant per un Albert Rivera que va aconseguir apuntalar el PP de la corrupció i pactar amb la ultradreta i un Pablo Casado que no fa campanya perquè com més gent vagi a votar el 10-N, pitjor l'hi anirà», ha enumerat amb ironia el president espanyol en funcions. «Hem de demanar la confiança a tots els espanyols, més vots pel PSOE significa menys possibilitats per a aquells que volen bloquejar els avenços en justícia social, neteja i convivència», ha conclòs Sánchez.

També et pot interessar...


Comentaris
Bienve
Ahora no toca las elecciónes Señor sanches Mire como estamos viviendo los que vivimos en Cataluña Y no mirr para otro lado Como vamos a ir a votar si no esta haciendo nada por nosotros los que no pensamos en la indepensencia Firmr ya Para que el ejército actue y llegue la normalidad Porque ya estamos inseguros por todo lo acontecido unos meses atras Mas ahora esto Vaya imagen señor sanchez Esto es lo que quiere No crwo que vayamos a vitar Nos sentimos desamparados por ustedes los politicos No os afecta Entonces para que actuar Gentuza Y verfonzoso En otros países seguro esto no hubiese llegado ni un dia A que esperan a hecharnos ka la calle unos contar otros Actué ya Y no se haga caquita
Monica
Ja estàs perdut del tot
Pilarin
Emb faria vergonya ser el President de España I tenir tan poc estima per els ferits per las manifestacions,dons tan son els uns com els altres,emb fa molta pena el seu taranná.?
Sonia
Que poca vergüenza y decencia decir estas cosas que se ve de lejos que es porque vienen las elecciones, ha estado meses como presidente y no ha hecho nada, no siquiera aliarse con partidos que él mismo no ha querido, y que casualidad que si ahora sale elegido si que va hacer todo lo que tendría que haber hecho. Vete con tus mentiras a otra parte, que se te ve el plumero, que poca vergüenza de verdad, es que lo veo y no me lo creo.

envia el comentari