Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Sergi Arola

Sergi Arola reconeix haver votat Ciutadans i ara sent 'vergonya'

Ho ha anunciat públicament en una conversa amb Pilar Eyre

Sergi Arola
El famós cuiner Sergi Arola se'n penedeix d'haver votat a Ciutadans | GTRES

El famós cuiner Sergi Arola ha confessat públicament,  en una conversa amb la periodista Pilar Eyre, dos fets que han generat polèmica. El xef català ha explicat que el 28-A va votar Ciutadans i que se'n penedeix. No sabem on està empadronat el cuiner, però sabem que va votar a Rivera si ho està a Madri, o a Arrimadas si ho està a Barcelona. 

Pilar Eyre ha llençat un tweet on anunciava que creia que és una falta de respecte anomenar 'banda' als milions de votants socialistes  «honrats» que en les últimes generals van votar al PSOE i dirigint-se al líder del partit taronja lamenta «Em fa mal escoltar-te, de veritat. Em fa molt mal».

El xef confessa «ens sentim molt més avergonyits, els que vam votar com jo»

El comentari ha rebut moltes respostes, entre elles, però, destaca la de Sergi Arola qui responent a la periodista lamenta «creu-me que és molt pitjor, i ens sentim molt més avergonyits, els que vam votar com jo, pensant que vindria a portar moderació, cordura, formes i espai de centre al meu país», no obstant això, el xef s'ha emportat una sorpresa amb els modals de Rivera i ha reconegut que  tot i que els ha votat en més d'una ocasió ara «sento vergonya». 

Els comentaris no s'han fet esperar i diversos usuaris ha retret al cuiner la 'sorpresa' que diu que s'ha emportat després de votar al partit taronja amb les clares referències que s'observaven a Catalunya. «Sergi, ja sabies de quin peu calçaven amb els 'shows' que anaven muntant per Catalunya, no et facis el sorprès», li deia un tuitaire, un altre afegia «per favor! S'ha d'estar molt cec». No obstant això també n'hi ha alguns que shan sentit identificats amb el català «Avui em sento totalment identificat» afegia un altre.

També et pot interessar...