Un treballador de la botiga del vídeo viral assegura que els encaputxats eren policies

El grup d''infiltrats' van entrar a l'establiment amb un jove emmanillat, a qui no van escorcollar ni van demanar la documentació durant els 10 minuts de l'estada al local

Els encaputxats reben ordres de la Policia Nacional
Un treballador de la botiga confirma que el grup d'encaputxats eren policies | Cedida

El vídeo del grup d'encaputxats a la botiga del carrer d'Aragó de Barcelona s'ha convertit en el tema de conversa a Twitter avui. Com no podia ser d'una altra manera, les imatges —controvertides— han iniciat una baralla entre els que defensen les Forces de Seguretat de l'Estat i els que titllen l'acció policial en el marc de les respostes a la sentència del Suprem com a mesures desproporcionades intransigents i pròpies del «feixisme» i la «repressió». 'Betevé' ha volgut anar més enllà i ha entrevistat un treballador de l'establiment. 

Van ordenar el 'tancament' de la botiga al·legant que eren policies

«Van entrar de cop unes persones que anaven completament tapades, amb caputxes i passamuntanyes, però també portaven banderes catalanes», ha relatat l'home. A partir de les seves declaracions, la teoria que sosté que era un grup de policies 'infiltrats' o 'secreta' rep més solidesa. Cal sumar-hi, a més, que, segons ha explicat el treballador, els homes encaputxats «es van identificar com a policies» i van ordenar el personal de la botiga que abaixés la persiana. Assenyala també que a l'interior hi havia clients comprant, que van haver d'esperar-se per sortir.

Van entrar a la botiga amb un noi emmanillat

El que més sorprèn, però, és l'últim paràgraf transcrit de l'entrevista del mitjà, en què es fixa l'atenció en un dels protagonistes del vídeo. L'entrevistat afirma que el grup d'agents va entrar a la botiga amb un jove emmanillat i exposa que, durant els 10 minuts —aproximadament— que van estar a la botiga, no el van escorcollar ni van demanar-li la documentació. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari