Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El raper mallorquí Valtònyc

Valtònyc insulta ERC a les xarxes i obre una nova picabaralla independentista

El republicà Isaac Peraire no ha dubtat a respondre al raper mallorquí

El raper mallorquí Valtònyc
El raper mallorquí Valtònyc, en una imatge d'arxiu. | ACN

Nova picabaralla independentista  a les xarxes socials. En les darreres hores, ha aixecat forta polseguera una piulada del raper mallorquí exiliat a Bèlgica, Valtònyc, sobre l'estratègia de diàleg d'ERC. El músic insulta els republicans: «Jo crec que són gilipolles», els etziba sense embuts:

Valtònyc es reafirma

Davant la contundència de les seves paraules, el membre del Consell per la República i exalcalde de Prats de Lluçanès per ERC, Isaac Peraire, ha demanat a  Valtònyc que es retracti. Lluny d'això, però, el raper mallorquí s'ha reafirmat més en el contingut de la seva piulada anterior, cosa que ha ofès més Peraire:

Per si no n'hi hagués prou, Valtònyc ha acabat amb una piulada molt dura contra Peraire i els republicans:

Els retrets de Valtònyc  han generat a les xarxes una onada de suports però també de crítiques, en la que ha estat una nova batalla campal independentista a base de piulades: l'enèsima. Valtònyc, que viu a l'exili belga, manté molt bona relació amb els polítics catalans que s'hi van traslladar l'octubre de 2017, com l'exconseller Lluís Puig  o el mateix eurodiputat i expresident Carles Puigdemont. Cap dels dos ha reaccionat a les paraules del raper.