Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

VOX demana investigar les caigudes de Carmena «per si hi ha violència de gènere»

La formació d’ultradreta ha rebut una gran multitud de crítiques per aquest comentari tan desafortunat

VOX demana investigar les caigudes de Carmena «per si hi ha violència de gènere»
VOX demana investigar les caigudes de Carmena «per si hi ha violència de gènere» | Twitter

VOX torna a estar a l’ull de l’huracà. La formació d’ultradeta ha rebut una gran quantitat de crítiques arran un comentari que ha publicat al seu compte de Twitter, on demanava investigar les caigudes de l’alcaldessa de Madrid, Manuela Carmena, «per si és una qüestió de violència de gènere». Com era d’esperar, les xarxes s’han incendiat a conseqüència d’aquesta publicació, però no han estat els únics, ja que diverses personalitats de l’esfera política també han criticat aquesta acció.

VOX demana investigar les caigudes de Carmena

L’origen dels fets es remunta a la nit d’ahir quan, pocs minuts després de les 14 hores de la tarda, el compte oficial de 'VOX Chamberí' compartia una publicació on apareixia la notícia de la caiguda de Manuela Carmena acompanyada d’un text que deixa molt a desitjar.

«L’entorn de qualsevol dona que pateix caigudes tan seguides en el seu domicili és investigat per si es tracta d’una qüestió de violència de gènere». Amb aquestes paraules es referien a la cap de llista d’Ahora Podemos, la qual havia patit una caiguda a casa seva la nit anterior, la segona en els últims mesos.

Però el missatge no acabava aquí i, en un to força irònic, continuava d’aquesta manera: «Exigim el mateix tracte per part dels serveis socials de l’Ajuntament de Madrid entorn de la nostra alcaldessa».

El partit ultradretà ha rebut multitud de crítiques

Com era d’esperar, en pocs minuts la publicació s’omplia de comentaris que criticaven molt durament  el partit ultradretà. Entre totes les respostes, destaquen algunes que pregunten si  «heu demanat als Reis cervells nous amb neurones que funcionen», o «això és el que passa quan els idiotes no tenen depredador natural».

També hi havia qui qualificava VOX de «misèria humana»  o fins i tot expressava que «el que més em preocupa no és que siguin uns miserables, sinó que hi hagi gent que els voti».

Però el partit liderat per Santiago Abascal no només ha rebut comentaris negatius de part de gent anònima. Diverses personalitats polítiques han manifestat també la seva disconformitat, com és el cas del portaveu del Partit Popular del Parlament Basc, Borja Sémper, que  titllava l’acció de «canallada», unes paraules que compartia Íñigo Errejón, el qual va afirmar que aquesta declaració de Sémper l’honra com a persona.