Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
El president de Vox, Santiago Abascal, assegut al costat del cap de llista a Catalunya

La polèmica felicitació de Nadal de VOX que ha generat moltes crítiques

El partit d'extrema dreta a Cadis ha fet servir una imatge dels Reis Mags sense Baltasar

El president de Vox, Santiago Abascal, assegut al costat del cap de llista a Catalunya
El president de Vox, Santiago Abascal, assegut al costat del cap de llista a Catalunya | ACN

S’apropa Nadal i entitats, associacions o partits polítics comencen a enviar les seves felicitacions per aquestes festes. Una d’elles és la delegació de Vox a Cadis que ha optat per acompanyar el seu missatge amb una postal dels Reis Mags, que ha generat molta polèmica, una més per la formació de Santiago Abascal, pel fet que comptava amb una sonada absència.  

I és que a la imatge  no està present el Rei Baltasar, els 3 mags que hi apareixen tenen la pell d’una persona caucàsica. Aquesta imatge ha rebut crítiques a les xarxes, moltes; titllant amb ironia la formació d’extrema dreta de racista, però d’altres més contundents com les de l’alcalde de Cadis, José María González ‘Kichi’, que els acusava d’estendre «el racisme fins les tradicions populars».

Canvi de felicitació després de les critiques

Davant l’allau de crítiques, la formació d’ultradreta ha optat finalment per penjar una nova imatge, aquest cop d'un naixement del pessebre, però amb el mateix missatge de felicitació del seu president, Juan Carlos Sanz Martín.

Aquest fet, però, no ha fet una altra cosa que augmentar encara més els comentaris irònics a les xarxes socials  que s'han tornat a omplir d'un gran nombre de piulades. 

També et pot interessar...