Imatge de l'incendi declarat a Sils, a la Selva, aquest dilluns, 21 de juny

Deu dotacions de Bombers treballen ara mateix en un nou incendi a Catalunya

Els Bombers han rebut l'avís de les flames a Sils, a la comarca de La Selva, a les 11.00 hores del matí

Comença l’estiu i, inevitablement, s’enceta una època d’allò més complicada a Catalunya. Les altes temperatures tenen els Bombers connectats en tot moment a causa dels constants incendis que s’estan originant aquests dies per tota la geografia catalana. Aquest dilluns, 21 de juny, el rebre li ha tocat a Sils, a la comarca gironina de la Selva.

Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís a les 11.09 hores d’aquest dilluns sobre un incendi en un camp de rostoll. Ràpidament, s’hi ha desplaçat amb fins a 9 dotacions terrestres i un helicòpter. També s’hi ha desplaçat un grup de Bombers voluntaris de la zona.

Ensurt a Castellbisbal

Els Bombers van donar per extingit el passat dissabte, 19 de juny, l'incendi d'una indústria de reciclatge de ferralla a Castellbisbal. Sis dotacions van fer tasques d'inspecció aquest matí. L'avís del foc va arribar dissabte a les 5.43 hores i es va activar 24 dotacions.

Les flames havien afectat una pila de ferralla de cotxes i altres elements situats al pati del recinte. En el moment de l’alerta hi havia a l'empresa vuit treballadors, que van poder sortir en perfecte estat de salut.

L’incendi es va concentrar al pati del recinte i l’estructura de la nau no ha patit danys de consideració. El foc es va donar per estabilitzat al migdia.

Protecció Civil va recomanar tancar portes i finestres a Sant Andreu de la Barca, Pallejà, el Papiol i Molins de Rei en cas de notar molèsties pel fum, ja que hi havia una columna de fum ben visible.