Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un tren de la companyia Ouigo

463 passatgers atrapats en un tren avariat en un túnel a Catalunya

El tren ha quedat atrapat en un túnel

Ensurt a Catalunya. Un tren d'alta velocitat de la companyia Ouigo s'ha avariat i ha quedat atrapat dins el túnel Serra llarga a Roda de Berà, a la comarca del Tarragonès. Dins del comboi s'hi troben 461 passatgers, sis tripulants i un maquinista. De moment, es desconeixen les causes de l'avaria.

Un tren d'alta velocitat d'Ouigo s'ha avariat dins del túnel Serra llarga a Roda de Berà, amb 461 passatgers, sis tripulants i un maquinista. Protecció Civil ha activat la prealerta del pla Ferrocat tot i que l'incident no talla la circulació. La companyia Ouigo parla d'una aturada tècnica.

«Tren companyia Ouigo avariat dins el túnel Serra llarga a Roda de Berà amb 461 passatgers, 6 tripulants i 1 maquinista en confort. No talla la circulació. Prealerta pla Ferrocat», ha comunicat Protecció Civil a través de les xarxes socials. 

461 passatgers han quedat atrapats

El tren avariat es dirigia cap a Barcelona-Sants i tenia prevista la seva arribada al voltant de les 16:45 hores d'aquesta tarda de dimecres. De fet, alguns usuaris asseguren que l'avaria s'ha produït minuts abans de les 16:30 hores. El personal d'Adif, treballa per poder solucionar-ho com més aviat millor.

«Ouigo estem aturats al tren que va de Madrid a Barcelona dins d'un túnel... I ningú no diu res, ja fa 30 minuts que estem aquí», ha piulat una passatgera. 

Fins al moment, però, no han transcendit més detalls sobre el succés. D'aquesta manera caldrà estar atents per saber com evoluciona tot plegat. Qui tampoc s'ha pronunciat al respecte és a companyia Ouigo